donderdag, 12 september 2019 09:27

Jaarvergadering W.H.C. 2019 op donderdag 19 september

Geschreven door

De jaarvergadering van W.H.C komt eraan! Deze wordt gehouden op donderdag 19 september om 21.00 uur in de kantine van Kuluerhus de Marke. Het bestuur nodigt jullie allen uit om hierbij aanwezig te zijn.
Tijdens deze avond zullen de verschillende commissies toelichten wat de stand van zaken zijn. Ook heeft WHC een jubilaris en nemen ze helaas afscheid van een aantal leden. 
Tevens is deze jaarvergadering de laatste taak van Vincent Nollen. Hij stopt na 6 jaar als voorzitter van W.H.C. Wie volgt hem op? We gaan het op 19 september meemaken.

Laatst aangepast op donderdag, 12 september 2019 09:28
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.