zondag, 15 september 2019 05:49

Hengeveldse hardlopers met podiumplek terug van Lus van Beckum

Geschreven door

Gisteren stond de Hengeveldse Loopgroep met een aantal lopers aan de start van de Lus van Beckum. De lopers hadden keuze uit 5, 10 of 15 kilometer, gelopen in rondes van 5 kilometer. Ook dit jaar weer was de start en finish bij ‘t Proggiehoes. En er was zelfs een podiumplaats voor Lieke Scholten. Zij won de tweede prijs op de 10 kilometer. Zij liep de 10 kilometer in 46 minuten en 27 seconden. Hiermee was ze sneller dan de Hengeveldse mannen op deze afstand, een puike prestatie. Ingrid Prigge uit Borne won deze afstand in een tijd van 41 minuten en 36 seconden. De 54-jarige Prigge is een fenomeen in de hardloopwereld, zij liep de 10 kilometer ooit al eens in 35 minuten en 36 seconden. De loopgroep kan terugkijken op een mooie en gezellige loop, prima georganiseerd en met afloop een hapje en een drankje. 

Kijk voor meer info op:

www.lusvanbeckum.nl en www.uitslagen.nl

liek5

liek4

liek2

liek

Laatst aangepast op zondag, 15 september 2019 05:53
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.