zaterdag, 22 maart 2014 10:00

WVV'34 moet winnen tegen Twello

Geschreven door

Nog zes wedstrijden te gaan dit seizoen voor WVV'34. De eerste van deze belangrijke serie is aankomend weekend in Twello. "WVV heeft de handdoek in de ring geworpen", schreef Tubantia afgelopen maandag. Hier was trainer Jeroen Kiepman het absoluut niet mee eens. "Het frisse en onbevangener moet terug komen", reageerde Jeroen op het krantenbericht.

Dan zijn er volgens hem nog mogelijkheden. In de vorige wedstrijd tegen Voorwaarts lieten WVV'34 zich in de tweede helft aftroeven. In een kort tijdsbestek benutte de tegenstander twee cornerballen waarmee de eindstand van 0-2 op het scorebord was gebracht. Voorwaarts heeft weinig om nog voor te spelen dit sezoen, zowel promotie als degradatie zijn niet aan de orde. Voorwaarts heeft ondertussen 29 punten uit 20 wedstrijden en staat vrij veilig op de ranglijst. WVV'34 zal moeten winnen om nog zicht te houden op een plek in de nacompetitie. De wedstrijd op sportpark De Laene “De Laene” Kerklaan 2A inTwello, begint om 14.00 uur en staat onder leiding van de heer Eickelman.Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.