W.V.V.’34 nog ongeslagen na drie wedstrijden

W.V.V.’34 heeft vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen KVV Losser met 2-2 gelijkgespeeld.  Het was een wedstrijd die achteraf misschien wel gewonnen had moeten worden gezien het percentage balbezit.  Maar ondanks dat kregen de Hengeveldenaren in de eerste 54 minuten slechts 1 mogelijkheid en dat buitenkansje wist het goudhaantje van de laatste weken te benutten: Randy Smit! WVV kwam daarvoor door eigen toedoen vroeg op achterstand; Een ongelukkige, stuiterende terugspeelbal op het ‘chocoladebeen’ van keeper Tom Pierik leidde tot een hoekschop. Daar waren meerdere spelers niet doortastend genoeg en van dichtbij ging de bal van dichtbij binnen de palen. Kort voor rust viel zelfs de 1-2, na onnodig balverlies halverwege de eigen helft belandde de bal enige tijd later snoeihard in de rechterbovenhoek; achter de Wegdamse doelverdediger. Wouter Horstink gaf het Hengeveldse publiek weer hoop op de drie punten na DEZE GOAL in de 57e minuut:

De 1-1 van Randy Smit

De bij vlagen ongrijpbare Randy Smit werd op onreglementaire wijze gestopt hetgeen resulteerde in een vrije trap genomen dor Hamoudi Jaafil. Deze wist via de kluts Wouter Horstink te bereiken die vervolgens als een ware spits zijn directe verdediger in de loeren wist te leggen.

Daarmee begon een fase waarin WVV domineerde, KVV Losser moest zich beperken tot tegenhouden. WVV wist vanuit die situatie enkele goede mogelijkheden te creëren maar de angst bleef bestaat dat de wedstrijd zou kunnen eindigen een denkbeeldig deksel op de neus. Zonder DEZE REDDINGvan keeper Tom was dat dan ook inderdaad gebeurd.

Lars Aarnink in actie, de lagere elftallen kijken van binnenuit toe

Trainer Roy Workel: ”In de 1ste helft kregen we doelpunten tegen waarbij het er aan onze kant niet echt goed uitzag. In de 2 de helft hebben we bij vlagen goed gespeeld en hadden we achteraf misschien ook meer moeten hebben. Over het geheel ben ik eigenlijk wel tevreden alleen hadden meer punten moeten hebben dan de 5 van nu”.

In ieder geval is W.V.V.’34 na drie wedstrijden nog ongeslagen!