donderdag, 10 oktober 2019 21:53

Maud Koster en Tess Doeschot geselecteerd voor KNVB

Geschreven door

Onlangs hebben Maud Koster en Tess Doeschot deelgenomen aan selectieactiviteiten met de Meiden O12 Oost van de KNVB. Maud speelt bij W.V.V.'34 in het team JO13-1 en Tess is keeper bij het team JO12-1. 

Zij hebben nu beiden het bericht ontvangen dat ze zijn geselecteerd voor de trainingsgroep van de Meiden O12 Oost. Dat betekent dat ze elke maandagavond samen met nog 21 andere meiden van andere verenigingen in het Oosten van Nederland gaan trainen. De trainingen zullen plaatsvinden bij AGOVV, Sportpark Berg en Bos, in Apeldoorn. 

Superleuk, van harte gefeliciteerd dames en heel veel succes en plezier gewenst! 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.