zondag, 03 november 2019 20:26

WHC E-jeugd krijgt een kijkje in de Eredivisie

Geschreven door
Vandaag mochten de meiden van WHC E-jeugd meelopen met Borhave, de Eredivisieclub van ‘onze’ Kim te Wierik! (KLIK HIER voor foto's en filmpjes) De dames speelden een wedstrijd tegen de nummer 1 van de ranglijst: VOC Amsterdam. Hilke Brummelhuis:"Ze werden goed ontvangen bij handbalvereniging Borhave. De dames konden eerst naar de warming-up kijken. Daarna mochten ze meelopen met de dames van VOC Amsterdam, de meiden van Langeveen mochten met Borhave meelopen. In de rust mochten de meiden op goal schieten voor een volle tribune!"
De wedstrijd begon en Borhave begon sterk maar in de rust was het 18-19 voor VOC Amsterdam.  De tweede helft nam VOC de leiding en was het net een tandje te veel voor Borhave. Kim te Wierik: “Leuk dat ze ons kwamen aanmoedigen natuurlijk! Helaas liepen ze niet met Borhave het veld op maar met de tegenpartij, maar volgens mij mocht dat de pret niet minderen haha! Maar volgens mij hebben ze een geslaagde dag gehad! Leuk opgevangen, meegekeken, in de rust mochten ze het veld op en aan het eind de handtekeningen verzamelen!”

De handbalsters van Borhave hebben niet voor een stunt kunnen zorgen tegen koploper VOC Amsterdam. In Borne eindigde het duel in 25-36.

VOC won de eerste zeven duels van het seizoen en bleef dus na vandaag ook ongeslagen. Borhave won dit seizoen drie keer en leed vanmiddag de vijfde nederlaag. Het staat met 6 punten op de zesde plek.

Laatst aangepast op zondag, 03 november 2019 21:28
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.