Beschamende nederlaag W.V.V.’34 in Bentelo

W.V.V.’34 heeft vanavond voor de TCPM Tukkercup een 2-1 nederlaag geleden in en tegen Bentelo. De Wegdammers kwamen nog goed uit de startblokken tegen buurman Bentelo; na 11 minuten spelen wist spits Gijs Pierik de vroege 0-1 binnen te schieten. Het spelbeeld in de eerste helft was: Bentelo zakt in en WVV laat de bal rondgaan. Ondanks dat kregen de Hengeveldenaren in de naam van Gijs Pierik en debutant in de basis Barten Tijhof enkele goede mogelijkheden om de score te verdubbelen maar liet dat na. De Wegdamse doelverdediger Kevin Smit had in de eerste helft vrijaf zo leek het: Geen enkele bal op doel. Hoe anders verliep de tweede helft!

De maker van de 0-1 Gijs Pierik in actie

Na de thee begon WVV enigszins met ‘de buit is binnen’ gedrag. Dit resulteerde in de 55e tot een strafschop na een overtreding van Lars Keizer; Dit buitenkansje werd benut door Ties Schutte. Kort voor tijd was het Bas Heerdink die de wedstrijd in het slot gooide: Eindstand 2-1!

Lars Keizer speelde als rechtsachter een prima duel!