dinsdag, 05 november 2019 21:52

Beschamende nederlaag W.V.V.’34 in Bentelo

Geschreven door
Debutant in de basis Barten Tijhof speelde een verdienstelijke wedstrijd Debutant in de basis Barten Tijhof speelde een verdienstelijke wedstrijd
W.V.V.’34 heeft vanavond voor de TCPM Tukkercup een 2-1 nederlaag geleden in en tegen Bentelo. De Wegdammers kwamen nog goed uit de startblokken tegen buurman Bentelo; na 11 minuten spelen wist spits Gijs Pierik de vroege 0-1 binnen te schieten. Het spelbeeld in de eerste helft was: Bentelo zakt in en WVV laat de bal rondgaan. Ondanks dat kregen de Hengeveldenaren in de naam van Gijs Pierik en debutant in de basis Barten Tijhof enkele goede mogelijkheden om de score te verdubbelen maar liet dat na. De Wegdamse doelverdediger Kevin Smit had in de eerste helft vrijaf zo leek het: Geen enkele bal op doel. Hoe anders verliep de tweede helft!

MAX 7524
De maker van de 0-1 Gijs Pierik in actie

 Na de thee begon WVV enigszins met ‘de buit is binnen’ gedrag. Dit resulteerde in de 55e tot een strafschop na een overtreding van Lars Keizer; Dit buitenkansje werd benut door Ties Schutte. Kort voor tijd was het Bas Heerdink die de wedstrijd in het slot gooide: Eindstand 2-1!

MAX 7518
Lars Keizer speelde als rechtsachter een prima duel!

Laatst aangepast op dinsdag, 05 november 2019 21:53
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.