vrijdag, 08 november 2019 19:38

M. Keizer Wegdamnieuws Eredivisie: Gijs Eijsink zit Harrie Averdijk op de hielen

Geschreven door

Vorige week kende de M. Keizer Wegdamnieuws Eredivisie een mooie week. In een bomvolle kantine werden vele prijzen uitgereikt, waaronder de wisselbeker aan Thijs ter Huurne (winnaar 2018) en Jos ter Haar (2019). Vooralsnog lijkt het erop dat we volgend jaar een nieuwe winnaar kunnen begroeten, want beide namen doen vooralsnog niet bovenin mee. Wie wel bovenin staan zijn koploper Harrie Averdijk en allround sportkenner Gijs Eijsink, die zeer trots is op het feit dat hij zo hoog in de ranglijst staat. Gijs, veel succes en we hopen je volgend jaar op het podium te kunnen begroeten. Hieronder de stand voordat vanavond de volgende speelronde van start gaat.

harrieaverdijk1

harrieaverdijk2

harrieaverdijk3

harrieaverdijk4

harrieaverdijk5

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.