zaterdag, 30 november 2019 19:10

WHC vanavond thuis tegen DFS

Geschreven door

WHC speelt vanavond thuis teen DFS in het deels verbouwde Kulturhus De Marke. Hier zijn namelijk ramen geplaatst in de kantine met zicht op de sporthal. Dit betekent volgens betrouwbare bronnen dat Man Actief minder aanwezig zal zijn op de tribune, maar nog wel altijd de wedstrijden zal blijven volgen. Trainer Tom Geertshuis over het duel: "Het is een team dat vorig seizoen veel geblesseerden had en dit seizoen beter van start is gegaan. We hebben ons goed voorbereid en gaan er weer voor!". Het duel begint om 19.30 uur.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.