W.V.V.’34 weet weer wat winnen is. RSC met 1-4 over de knie

W.V.V.'34 heeft vanmiddag in Rossum met 1-4 gewonnen. Een belangrijke overwinning voor de ploeg van Roy Workel welke al vier duels niet wist te winnen en slechts twee punten pakte. Bij rust was het 0-1 voor de gasten, na rust werd er dus in totaal nog vier keer gescoord. De openingstreffer kwam op naam van Hamoudi Jaafil die na lange tijd het net weer wist te vinden. Na rust was het Tom Brummelhuis die met een vrije trap mee naar voren ging en zijn voet tegen de bal wist te ztten, 2-0. Middenvelder Gijs Pierik tekende na een goede actie van invaller Mahmoud Jaafil voor de 0-3 waardoor het duel gespeeld leek. Echter kreeg RSC nog enige hoop toen Gijs Brummelhuis een overtreding maakte in de 16 meter. De penalty die daarop volgde ging raak, 1-3. Man van de openingstreffer Hamoudi Jaafil verdubbelde zijn totaal van de dag en maakte aan alle onzekerheid een eind. 1-4. Een mooie middag voor de man die een jaar uit de roulatie lag door een zware knieblessure. Wouter Horstink over het duel: "De eerste helft waren we de betere ploeg, maar RSC was met alleen maar lange ballen in de hoeken soms ook gevaarlijk. Ik vond het een terechte 0-1 voorsprong in de rust. Vlak voor rust ging ik door de enkel toen ik een pass wilde blokken van de verdediger, vandaar dat ik in de rust ben gewisseld, nu heb ik de enkel wat dik."
Voetballend was het niet de beste pot van W.V.V.'34, echter zijn de punten binnen waardoor het vertrouwen bij de groengelen ongetwijfeld is toegenomen.