maandag, 02 december 2019 22:35

Zwarte Piet vergeet Cupido niet!

Geschreven door
Volleybalvereniging Cupido had vanavond de eer om twee zwarte Pieten te mogen ontvangen in sporthal de Marke! In twee groepen werd er vanavond een parcours afgewerkt met de jongste jeugd van Cupido en ja hoor! Ook met zwarte Piet! Vol enthousiasme werd er (op) gehoepeld, geslalomd en gevolleybald met de ietwat klunzige Pieten maar aan fanatisme ontbrak het niet! Na het sportieve gedeelte werden er cadeautjes uitgedeeld in de splinternieuwe kantine waarna er zelfs gedanst werd! Het was echt een superleuke avond volgens de aanwezigen!
KLIK HIER voor een fotoalbum
Laatst aangepast op maandag, 02 december 2019 22:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.