maandag, 02 december 2019 22:42

Sinterklaas op bezoek bij jeugd W.V.V.'34

Geschreven door

Afgelopen zaterdagmiddag was het dan eindelijk zover. Sint kwam met zijn Pieten op bezoek bij de jongste jeugd van W.V.V.’34. De jongens en meiden van de JO7, JO8 en JO9 en ook de allerkleinste voetballertjes, die net trainen, zongen de Sint luidkeels toe.

De Pieten hadden de afgelopen tijd goed gegluurd op het voetbalveld, want de Sint wist over iedere pupil wel iets te vertellen. Piet had zelfs een voetbal meegenomen en meerdere pupillen hebben hun dribbels, doelpunten en juichmomenten aan de Sint laten zien in een volle kantine op sportpark Rupertserve.

Tussendoor werd er veel gezongen en gedanst en er is zelfs een ware polonaise gelopen met de Pieten. Ook mocht iedereen voor één keer op de stoelen staan van presentator Jan Brinkman. Als verrassing hadden de Pieten voor iedereen een chocoladeletter (die opgegeten mag worden wanneer je het zelf wilt, dus de papa’s en mama’s hebben hier niets over te zeggen). Nadat uit volle borst ‘Dag Sinterklaasje’ werd gezongen vertrok de Sint met zijn Pieten richting Bentelo voor het volgende Sinterklaasfeest.

Sinterklaas, tot volgend jaar bij W.V.V.’34!!!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.