vrijdag, 06 december 2019 10:40

Maandag 16 december 'Bijeenkomst sportakkoord', wees welkom

Geschreven door

Op maandag 16 december wordt in de gemeente Hof van Twente de aftrap gegeven om te komen tot een lokaal sportakkoord. Sportverenigingen, commerciële sportaanbieders, maatschappelijke partijen en andere organisaties die een bijdrage willen leveren zijn/worden hierbij van harte uitgenodigd. Doel is om te bespreken hoe we het lokaal sportakkoord gaat uitwerken. Meer over het Lokaal Sportakkoord vindt u op de website van gemeente Hof van Twente

Wilt u meepraten over sporten in Hof van Twente? Dan bent u welkom in het gemeentehuis in Goor op maandag 16 december van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur. Aanmelden kan bij sportformateur Catharina Mulders via email: sportakkoord@hofvantwente.nl.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.