zaterdag, 07 december 2019 14:24

W.V.V.’34 J011-2 ongeslagen kampioen!

Geschreven door

W.V.V.'34 J011-2 is vanochtend kampioen geworden! Ze zijn ongeslagen de competitie doorgekomen. Een hele prestatie, waar wij als leiders (Rinse Rotink, Arjan Pierik, Marcel Keunenger en Brian Grefte) heel trots op Zijn!!! De laatste wedstrijd die vandaag gespeeld is was niet de beste van het seizioen, maar dit kwam hoogstwaarschijnlijk door de spanning waaronder onze boys hebben gevoetbald. Toen eenmaal de eerste goal door Ties Keuneger werd gemaakt kwamen de jongens een beetje op stoom en werd er aansluitend beter samen gespeeld. Door het betere samenspel was het ook niet lang wachten op de tweede goal van Teun Raanhuis. Deze kreeg door een goede voorzet van Bram Rotink de bal in de voeten gespeeld en wist door een hard schot de goede keeper van hoeve vooruit te passeren.
Het was nu 2-0 en onze jongens wouden de trouwe supporters niet teleurstellen en voerden de druk op! Samen hebben ze er voor gezorgd dat de derde goal door wederom Teun Raanhuis gemaakt kon worden. 3-0 een mooie uitslag voor een topteam! Jongens gefeliciteerd!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.