donderdag, 12 december 2019 16:37

A-jeugd Cupido kampioen!

Geschreven door

Als je kampioen bent moet je natuurlijk ook de laatste wedstrijd winnen om het feest compleet te maken, en dat deden de meiden. Al ging het niet vanzelf afgelopen zaterdag in sporthal te Bouwmeester in Haaksbergen met Havoc als tegenstander.De wedstrijd ging gelijk op en na de 2-2 moest de vijfde set de beslissing brengen en deze ging met 9-15 winst naar Cupido, het kampioenschap kan gevierd worden! Na het in ontvangst nemen van de medaille van de Nevobo en de bloemen, op naar de kantine van sporthal de Marke. Hier werd de taart gegeten en een drankje gedronken door de meiden, begeleiders, ouders en overige supporters. Daarna gingen de de meiden samen met trainer Martijn en leidster Claudia hun buik vullen bij Eatern Plaza om vervolgens naar Dieka te gaan om het feest compleet te maken. Shirtsponsor EKH bedankt voor de entree en de munten die de meiden mochten ontvangen en taxi ter Doest voor de gratis taxi-rit.

Poficiat meiden en begeleiding!

MA2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.