Redactie WN

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Mensen mensen!! Op dit moment hebben we 31 opgaves voor onze online Wegdam Weekend pubquiz, maar wil je je nog opgeven met een leuk team dan kan dat natuurlijk! Tot 18.00 uur is die mogelijkheid er. Je krijgt de formulieren vanavond via een link toegestuurd! Trouwens.. we zijn vanavond niet alleen te beluisteren via wegdamweekend.nl, maar ook te bekijken via ons youtube-kanaal: youtube.com/user/wegdamweekend Dat wordt gezellig! We beginnen met uitzenden vanaf 19.00 uur, maar de Quiz begint om 20.00 uur. TOT VANAVOND

Hieronder vindt u een persoonlijke boodschap van burgemeester Ellen Nauta aan iedereen in onze gemeente. Zij richt zich daarbij speciaal tot ouderen, jongeren, ouders, kinderen, ondernemers, vrijwilligers en mensen in vitale beroepen.

KLIK HIER VOOR DE VIDEO.

zaterdag, 28 maart 2020 13:26

Cupido Dames 2 zoekt volleybaltrainer

Helaas is aan dit seizoen voortijdig een einde gekomen. Ondertussen zijn we natuurlijk al wel weer aan de slag voor volgend seizoen. Wij zoeken daarvoor nog een trainer voor Dames 2.

Heb jij zin om een leuke groep jonge, enthousiaste dames te trainen en liefst ook te coachen? Zij spelen tweede klasse en lagen dit seizoen op promotie/kampioenskoers. Dat zit er ook zeker in. Haal jij dat er volgend seizoen uit? Laat het ons weten via info@cupido-hengevelde.nl.

Op 1 april 1945 zijn Diepenheim en Hengevelde bevrijd. Op 4 april volgde Delden en op 8 april Goor en Markelo (de kern Bentelo bestond in de oorlogsjaren nog niet). In alle kernen zet een grote groep vrijwilligers zich voor het organiseren van activiteiten rond de 75-jarige bevrijding van Hof van Twente. In deze krant vindt u een overzicht van al die activiteiten. Des te mooier omdat er nog steeds mensen zijn die de Tweede Wereldoorlog zelf hebben meegemaakt. Mensen die onderduikers opnamen in hun gezin of verzet boden aan de vijand. In het gemiddelde gezin kostte het moeite om de dagen door te komen, omdat de meest elementaire zaken, zoals voedsel, niet voorhanden waren. Ook onze bevrijders komt natuurlijk heel veel dankbaarheid toe. Daarom het verzoek aan u om te vlaggen op de dag dat uw kern bevrijd is (en natuurlijk op 4 en 5 mei). Op die manier eren we iedereen die, op welke manier dan ook, heeft bijgedragen aan de bevrijding van onze gemeente en vieren we onze vrijheid.

Wegdamnieuws is op zoek naar verhalen in deze bijzondere periode. Wat doe jij met de kinderen, voor een goed doel en hoe vul je de tijd op? Nederland is zich in de diepvriesmodus aan het terugtrekken. Theaters sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast. Vandaag deel 4.
Wat een geweldige traktatie deze week door Bakkerij Nollen voor alle zorgmedewerkers van MST en ZGT. De taartjes zijn speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. Ellis Leusink van het MST: "Vanochtend zijn er 1000 bij ZGT afgeleverd en 1000 bij Medisch Spectrum Twente. Bedankt hiervoor!".
Nollen sloot de volgende brief bij: "In deze moeilijke tijd ontstaan overal ter wereld de mooiste initiatieven om elkaar een hart onder de riem te steken. Zo ook in Twente bij het MST. Door middel van deze heerlijke hartverwarmende traktatie wil Bakkerij Nollen jullie bedanken voor al het harde werk en jullie tomeloze inzet. Wij hopen iedereen op deze manier een steuntje in de rug te geven. Zet hem op!”

Pagina 1 van 874