De Coop brengt de boodschappen bij je thuis! Je kunt bellen (0547-333208), mailen (hemel.hengevelde@coop.nl) of via de webshop. (www.coop.nl/hengevelde)

In deze gekke tijd kan het soms moeilijk zijn om boodschappen te doen. Dit kan zijn doordat u zelf ziek bent, familie ziek is, etc. Ook kan het zijn dat u liever niet de deur uit gaat, omdat u bang bent besmet te raken, etc. Coop Hengevelde helpt u tijdens deze dagen! U kunt bij ons boodschappen bestellen en deze bij u tot aan de voordeur laten bezorgen. 

Het boodschappen online bestellen gaat als volgt:

Afgelopen week moest de horeca opnieuw verplicht de deuren sluiten. Bistro de Kolenbrander ook, maar zij gaan starten met een initiatief om de gasten toch te kunnen blijven voorzien van hun lekkernijen. "Omdat we met zijn allen weer thuis moeten blijven, proberen wij het voor jullie iets dragelijker te maken. Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober kun je genieten van een selectie van onze voorgerechten, hoofdgerechten en een heerlijk dessertje. Bij de hoofdgerechten zit een handleiding bij hoe de hapjes zo lekker, snel en makkelijk mogelijk warm gemaakt kunnen worden. Bestel onze Preuverie L en/of XL Box via info@bistrodekolenbrander.nl of bel ons vanaf woensdag 12:00 uur via 0547-333972. Let op: De boxen zijn te bestellen tot vrijdag 23 oktober 20:00 uur. De boxen zijn zaterdag en zondag af te halen vanaf 16:00 uur." Hieronder de keuzemogelijkheden:

Zoals bij iedereen bekend moest de horeca deze week opnieuw verplicht sluiten. Herberg de Gebrande Waateren besloot onlangs al om de deuren te sluiten, dit vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen in Hengevelde. Casper Bebseler gaat echter niet bij de pakken neerzitten en heeft besloten opnieuw te starten met afhaalmenu's. Een kans voor eenieder die houdt van lekker eten en tevens de lokale horeca een hart onder de riem wil steken. Casper over de sluiting van de horeca: "Het is heel vervelend maar we zagen het wel een beetje aankomen. Vanwege het hoge aantal besmettingen hadden we zelf al besloten om een paar dagen dicht te gaan, maar dat het nu ineens met vier weken wordt verlengd is natuurlijk helemaal niks. Hopelijk blijft het bij deze vier weken. Om in de tussentijd toch een beetje bezig te blijven hebben we een besloten om lekkere winterkost te gaan maken! Lekkere verse maaltijden die gevacumeerd afgehaald kunnen worden en thuis alleen maar even in het warme water gehangen hoeven te worden. Ideaal dus in deze tijden!" 
Benieuwd naar de kaart? Bekijk deze hieronder en bestel eenvoudig via 0547 333419.

Wolterinck Mode en Vakkleding in Hengevelde begint aan de najaarsopruiming, een zogeheten 'Restanten opruiming' met alleen prijzen van € 15.00. Hoe is dat mogelijk?

Marcel Wolterinck: "We houden altijd wel enkele kledingstukken van een collectie over. Van de ene serie een maat L, van de andere serie een maat 3XL, dan weer een S. Dit kunnen zowel gewerkte als uni overhemden en shirts van o.a. Olymp zijn. De kwaliteit van onze Olymp overhemden, 100% katoen en toch strijkvrij,  heeft zich al lang bewezen. Kom de opruimingsartikelen bekijken of de nieuwe collectie van Olymp. Wij hanteren zeer scherpe verkoopprijzen voor deze blouses in vergelijking met andere verkooppunten."

Naast de populaire Olymp artikelen zijn er ook diverse herentruien in verschillende maten, nu voor € 15,-.

In de kelder maken we nog meer ruimte voor ons textieldrukwerk en borduringen. Ook daar opruiming. Ook in de bedrijfskleding houden we af en toe monsters, overgebleven passeries, afwijkende kleuren en afwijkende maten over. Ook deze worden opgeruimd a € 15,- per stuk.
Evenals werkspijkerbroeken, zolang de voorraad strekt, ook nu € 15,-.

Misschien wist u het wel; we hebben een speciale afdeling voor zorgkleding. Ook te vinden via onze webshop www.vakkledingonline.nl. Enkele kledingstukken vindt u alleen in onze winkel, dus loop gerust binnen, een mondkapje ligt voor u klaar. 

Onze opruiming loopt tot en met zaterdag 31 oktober 2020. 

Bouwbedrijf Ten Heggeler in Hengevelde is op zoek naar een enthousiaste vakbekwame timmerman voor 40 uur per week.

Je houd je bezig met alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden van het begin tot het einde van de bouw.
Je krijgt te maken met nieuwbouw woningen, verbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

Wat vragen wij?
-40 uur per week
-Positieve houding / enthousiast
-Rijbewijs B(E)

Wat bieden wij?
-Een prettige werksfeer
-Doorgroeimogelijkheden
-Eventueel directe vaste aanstelling

Lijkt het jou leuk om in ons hechte team te komen werken? Stuur dan je CV naar info@tenheggeler.nl of bel 0547-333037.
Pagina 1 van 211