Vandaag lanceerde Bakkerij Nollen met trots een nieuw klein koekje, verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: de Moppies! Vernoemd naar Antoinet Nollen, de vrouw van Vincent. Omdat de koekjes een eerbetoon moesten zijn aan Antoinet, was het belangrijk dat de naam zowel bij het koekje als bij Antoinet zou passen. Het koosnaampje van Vincent voor zijn vrouw is moppie. En laat een mop nou net een populair koekje zijn. verkrijgbaar in 5 verschillende smaken.

Ben jij een ervaren allround timmerman, die naast een teamplayer ook goed zelfstandig kan werken en beschik je over een goede dosis humor? Dan is Raanhuis Bouw in Hengevelde op zoek naar jou. 
Raanhuis Bouw is gevestigd in Hengevelde en zij realiseren projecten in de nieuwbouw, verbouw en vastgoedonderhoud. Raanhuis is voornamelijk regionaal actief in zowel de particuliere als zakelijke sector.
In verband met de groei van hun bedrijf zijn ze op zoek naar een ervaren allround timmerman die het team komt versterken.
Bekijk hieronder de volledige vacature:

vrijdag, 15 januari 2021 15:50

TD Beveiliging viert 12,5 jarig jubileum

Wie de Hengeveldse boulevard passeert, ziet nabij de industrie een mooie versiering hangen, en wel bij TD Beveiliging. Dat heeft een reden, want het Hengeveldse beveiligingsbedrijf bestaat 12,5 jaar! De ballonnen waren een grote verassing voor eigenaar Stephan ter Doest, die een feestje nog even moet uitstellen vanwege corona. Stephan, Evelien en de kids van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en op naar nog vele gezonde en veilige jaren!

Het zijn moeilijke tijden voor menig ondernemer in onze omgeving. Toch is er voor sommigen goed nieuws. De provincie Overijssel wil twee coronamaatregelen namelijk verlengen die in het afgelopen jaar succesvol bleken. Het gaat om de regeling Digitalisering MKB, culturele en maatschappelijke organisaties en om de regeling Vitale en Gezonde samenleving. Beide regelingen hebben tot doel om de economie en de samenleving te laten herstellen uit de coronacrisis, en om noodzakelijke toekomstgerichte verbeteringen door te voeren in de bedrijfsvoering. Voor het verlengen van de maatregelen in 2021 wordt 1,3 miljoen euro uitgetrokken. Provinciale Staten moeten nog instemmen met deze verlenging.

Bij Coop Hengevelde kan statiegeld met 1 druk op de knop worden gedoneerd aan het goede doel. De komende maanden is dit doel Stichting Ekiko (Elk Kind een Koffer). De stichting verstrekt ingepakte koffertjes voor Twentse kinderen die in een crisissituatie uit huis worden geplaatst. Het komt vaak voor dat kinderen met lege handen op hun nieuwe plek aankomen. Voor de kinderen is het fijn om eigen spulletjes te hebben zoals een pyjama, tandenborstel en een knuffel. Voor de pleegouders is het ook heel fijn omdat zij zich in die crisissituaties namelijk direct op de zorg van de kinderen kunnen richten, in plaats van het regelen van praktische zaken.

Pagina 1 van 219