zondag, 09 augustus 2020 10:55

Bouwvak afsluiter bij Café ‘t Kooltje!

Sluit vandaag jouw vakantie af en geniet van het heerlijke weertje met Formule 1 (Jep, dat talent die vorige week onze tent ook al afbrak!) en G-Trumpetty. Maak kennis met G-Trumpetty, zijn naam is Gerben Ekkelboom, 19 jaar en komt uit Haaksbergen. Hij maakt een toffe nieuwe mix van elektronische muziek en live trompet geluid. Daardoor zorgt hij voor een energieke sfeer doormiddel van zijn perfecte, matchende track keuzes. Een aantal cafe’s/clubs waar hij voorheen heeft gedraaid zijn The Shamrock in Almelo, Breughel in Losser, Café De Doos in Groningen, Café De Stoof in Zwolle en Jan Steen in Tubbergen.

Tot vanmiddag...

donderdag, 06 augustus 2020 12:39

Parttime medewerker voor Eetsalon Yess gezocht!

Wij zijn per direct op zoek naar een collega! Bij ons zijn de werkzaamheden erg verschillend en sta je nooit stil. Je helpt o.a. klanten, belegt broodjes, draait heerlijke ijsjes of bakt verse friet. Ben jij 18 jaar of ouder en spreekt dit je aan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij bieden:

- +/- 8 uur per week, uren en dagen in overleg
(vrijdagmiddag is een pré)

- Een gezellig en fijn werkteam

- Een prettige werkomgeving

- Salaris volgens cao Horeca

Ben jij die enthousiaste harder werker die goed in teamverband functioneert?

Stuur dan snel je motivatie + CV naar: info@eetsalon-yess.nl

Of bel met:
0547-333776
en vraag naar Jessica

Herberg de Gebrande Waateren maakt zich op voor de laatste week van de bouwvak. En daarin zitten ze zeker niet stil. Zo is gaan ze vanavond verder met de Tapasavond, waar nog enkele plekjes vrij zijn. Verder is er een Apresskiparty, Franse Zondag, een fietstocht en een pubquiz. Hieronder het volledige programma. Voor alles geld, meld je even aan dan weet de Herberg waar ze rekening mee kunnen houden!

- 31/07 : Tapasavond
Met Spaanse temperaturen van vandaag beloofd het een heerlijke zomeravond te worden! We serveren heerlijke tapas aan tafel en sluiten af met een lekkere crema catalana! Hierbij serveren we natuurlijk lekkere spaanse sangria, wijnen en bieren! Reserveer snel de laatste plekken!??

- 01/08 : Megakark Apresskiparty!
Kom genieten van de apres ski sfeer op op ons terras! DJ Cem East draait de platen en het was nog lang gezellig bij de Herberg! We beginnen om 20.30?

02/08 : Franse Zondag
We nemen je mee naar Frankrijk! Geniet van lekkere franse specialiteiten, lekkere kaas, baquettes en goede franse wijnen!?

03/08 : Fietstocht
Maandag is fietsdag dus kom tussen elf en twaalf naar de Herberg voor een een mooie tocht! De tocht inclusief wat lekkers en een drankje onderweg zijn te verkrijgen voor 6 euro en na de tijd serveren we een heerlijke Schnitzel met champignonsaus voor maar €12,50!

04/08 : Pubquizz
Speel jij mee met de quiz? Geef je team snel op en speel mee voor leuke prijzen! Kasper Put zal de avond presenteren dus dat wordt gezellig!!??

Koelwagenverhuur Hof van Twente heeft een leuke actie opgezet. Zij verloten namelijk via hun Facebookpagina een dinercheque van € 50,-, te besteden bij Bistro de Kolenbrander in Hengevelde. Wil jij dus gratis genieten van een culinair hoogstandje? Doe dan mee aan de actie van Koelwagen Hof van Twente via DEZE link.

donderdag, 30 juli 2020 06:48

Zondag: Zinderende Zondag voor Jong & Oud

Het belooft een heerlijk weertje te worden en dat betekent dat Zinderende Zondag los kan barsten. In combinatie met Kooltje Beach wordt het een ‘geneugelijk’ dagje met zon, towers bier, springkussens, hapje eten, loungesets, Formule 1 en Boer Bennie voor een stukje muzikale begeleiding… Alles om deze dag een speciale te maken!
Sem Kuipers: ”We hebben een Formule 1 Simulator aangesloten op een scherm zodat iedereen een rondje kan rijden. Om 15:10 start de race in Silverstone, dus die kan je ook nog live aanschouwen. 

We starten rond 14:00 uur, reserveren niet verplicht maar zeker zijn van je tafel? Appje naar 06-13516768 is genoeg!
Pagina 1 van 203