vrijdag, 27 maart 2020 12:58

Keurslagerij Brummelhuis opent webshop

Lieve klanten,

Nederland zit in grote onzekerheid door de Corona pandemie. En daarom hebben wij voor de mensen die niet kunnen, willen of durven onze service uitgebreid met een volledig ingerichte WEBSHOP. Hier kunt u, uw producten bestellen en de gewenste ophaal dag of bezorg dag ingeven. Als u voor 18:00 uur besteld, kunt u de volgende dag de producten ophalen of laten bezorgen. Wij hebben een mobiel pinapparaat om af te rekenen. Het bezorgen is in Hengevelde GRATIS. Verder bezorgen we tot 12 km rond Hengevelde. Vanaf een besteding van € 25,- is dit ook GRATIS. We bezorgen tussen 16:00 uur en 18:00 uur. U kunt de WEBSHOP bereiken via www.brummelhuis.keurslager.nl  
Uiteraard bent u ook nog van harte welkom bij ons in de winkel, waar u zelf de gewenste producten kunt uitzoeken mits u wel klachtenvrij bent.

Namens ons hele team, pas goed op elkaar!
Team Keurslagerij Brummelhuis
 

Wegdamnieuws is op zoek naar verhalen in deze bijzondere periode. Wat doe jij met de kinderen, voor een goed doel en hoe vul je de tijd op? Nederland is zich in de diepvriesmodus aan het terugtrekken. Theaters sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast. Vandaag deel 4.
Wat een geweldige traktatie deze week door Bakkerij Nollen voor alle zorgmedewerkers van MST en ZGT. De taartjes zijn speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. Ellis Leusink van het MST: "Vanochtend zijn er 1000 bij ZGT afgeleverd en 1000 bij Medisch Spectrum Twente. Bedankt hiervoor!".
Nollen sloot de volgende brief bij: "In deze moeilijke tijd ontstaan overal ter wereld de mooiste initiatieven om elkaar een hart onder de riem te steken. Zo ook in Twente bij het MST. Door middel van deze heerlijke hartverwarmende traktatie wil Bakkerij Nollen jullie bedanken voor al het harde werk en jullie tomeloze inzet. Wij hopen iedereen op deze manier een steuntje in de rug te geven. Zet hem op!”

Veel Hengeveldse ondernemers worden op dit moment zwaar getroffen door de corona-crisis. Scholen zijn gesloten en ook de horeca blijft de komende tijd dicht. Veel ondernemers lopen door deze maatregelen broodnodige inkomsten mis. Gelukkig zijn er ook veel initiatieven van het Hengeveldse bedrijfsleven om de corona-crisis wat dragelijker te maken. Zo kwam Varenbrink al met de Bebsel-Box en passen ook Eetsalon Yess en de Kolenbrander hun menu kaarten aan. Alles om ervoor te zorgen dat er toch een beetje omzet binnen komt, en dat we samen met elkaar deze crisis kunnen overwinnen.

dinsdag, 24 maart 2020 19:46

Ook Decokay Lentelink neemt maatregelen

Bij Decokay Lentelink staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop, dit heeft de hoogste prioriteit.
De ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) houden wij nauwlettend in de gaten en wij volgen de richtlijnen van het RIVM en andere autoriteiten. Om onze klanten van diens te kunnen blijven, blijft onze winkel geopend. In de winkel hebben wij extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Bij de ingang treft u een protocol aan. Wij verzoeken u vriendelijk zich aan dit protocol te houden.
Liever niet naar de winkel? Het is ook mogelijk uw bestellingen bij u thuis te laten bezorgen. Deze kunnen telefonisch, maar het liefst per mail worden besteld.

Sylvia Pierik: ‘Wij hebben besloten ook het hotel te sluiten. Er komen simpelweg geen nieuwe aanvragen en daardoor niet meer werkbaar om open te blijven. Ook een reden is de regelgeving met extra omzet wat niet in verhouding staat om wtv aan te vragen”.

Pagina 1 van 190