dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eetsalon Leo’s 7 dagen per week open

  • dinsdag, 17 juli 2018 09:56

“Lieve mensen! De vakantietijd is alweer aangebroken, wij zijn vanaf deze week 7 dagen in de week open, dus altijd een reden om niet te koken! Geniet allemaal van jullie vakantie!”
Leonie Assink

Het was gisteren een speciale dag voor de familie Veelers. Hun geitenboerderij aan de Vondersweg was het decor voor de fotografie van de 'Boerinnenkalender' en dit jaar voor het eerst de 'Boerenkalender'. Ook SBS 6 besteedde er aandacht aan (KLIK HIER VOOR DE VIDEO) en José Veelers was bereid te reageren op Wegdamnieuws, want hoe komen ze uitgerekend uit in Hengevelde? José: "Dat is gegaan via TeamAgriNL, via hen zijn ze bij ons gekomen. Al een aantal jaren bestaat de boerinnenkalender en nog nooit hadden ze op een melkgeitenbedrijf gefotografeerd, dus dat werd tijd. Wij vinden het altijd fijn om op een positieve manier ons steentje kunnen bijdrage aan een goed imago van onze mooie sector en de agrarische sector in z'n algemeenheid. Het was een super mooie dag met fantastisch weer. Hierdoor hebben ze veel shots buiten kunnen maken rond ons bedrijf maar natuurlijk ook tussen de geiten."

Sylvia Lotte van Ayurveda Twente, overhandigde op 10 juli 2018 de Groene Pluim aan de familie Keuper.  Ina van de Riet: ”Op de 10e van de maand staan we stil bij het belang van duurzaamheid en specifiek biodiversiteit.  De Groene Pluim is een rondreizend kunstwerk dat steeds wordt doorgegeven aan iemand die volgens de huidige bezitter van de Groene Pluim een compliment verdient voor zijn of haar inzet voor biodiversiteit. Sylvia Lotte geeft de Groene Pluim aan de familie Keuper vanwege hun initiatief om spelt te verbouwen en daar zelf pasta van de maken. Maar er is nog een reden; Sylvia Lotte geeft aan te genieten van de koeien van de familie Keuper die nog steeds lekker buiten in de wei staan te grazen”.  

Op www.Autolesscher.nl  vindt de klant wel een heel bijzonder aanbod is zowel nieuwe als gebruikte autos. Eigenaar is Hengeveldenaar Rob Lentelink, hij kan zich hierdoor meten met top autobedrijven in heel Nederland. Bij Autobedrijf Lesscher kun je terecht voor nieuwe modellen Nissan, elektrisch rijden, Private Lease en nog veel meer. Namens Lesscher Frank de Wit: ”In ons occasioncentrum hebben we ruim 100 occasions op voorraad. We zijn dan ook erg blij met de lancering van onze nieuwe site! We hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen, ik zou zeggen: Mensen, kijk een rond!” www.Autolesscher.nl 
Op vrijdag 6 juli hebben 4 medewerkers van HEBO Kozijnen BV hun 25-jarig dienstjubileum gevierd. Ze zijn de dag al vroeg begonnen, om samen met hun naasten en Norbert en Léonie Kuipers een dag uit te gaan, waarna om 16.00 uur een receptie werd gehouden met alle collega’s.
Ronnie Nijhof is geboren in Hengelo, maar woont al sinds 1995 in Hengevelde. Via diverse andere banen kwam hij op 1 juli 1993 bij HEBO, waar hij schuifdeuren ging afmonteren. Zo’n 5 jaar later maakte Ronnie de overstap naar de afdeling ‘schuren en dompelen’, waar hij zich inmiddels heeft gespecialiseerd in de bediening van de Dynflow spuitmachine. Ronnie houdt van fotografie, een hobby die hij bij HEBO feesten en activiteiten ook graag uit mag voeren. Daarnaast is hij al jaren barvrijwilliger bij voetbalvereniging WVV ’34, maar ook wandelt hij mee met een rolstoel tijdens wandeltochten van het Rode Kruis. 

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

bitcoin farm hack

sell bitcoin canada coinbase genesis grabbike oktober genesis mining calculator litecoin websites

how does deep sea oil rig work hop over to this web-site visite site visit website imp source

http://cinemantrix.com http://cinemantrix.com