donderdag 21 februari 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

9 maart presenteert Rockpalast een speciale ode to rock, tijdens deelname aan  “Bar Take Over” bij Café het Kooltje in Hengevelde. De bar krijgt hiervoor een speciale rock over, zodat niets in de weg staat voor een avond knallende rocksongs. Iedereen die op de eerste editie geweest is, weet wat we bedoelen, say no more. Ben je hongerig naar rock, en je maag begint op te spelen. No worries, beer, boose & speciale rockbites worden tussendoor geserveerd. 9 maart vanaf 21.30 gaan de amps aan, don’t miss it.  21.30 – 00.00 clips & bottleneckrockers.  00.00 – 00.15 presentatie Rockpalast 2019. 00.15 – 02.00 clips & bottleneckrockers. Maar daarvoor voor de echte die hards van 20.30 tot aan concert 21.30 Rock&Bite buffet, all you can grap, eat & drink for 20.00 euro included 5 beercoins. De beste rocksongs komen op deze avond voorbij zowel live and on screen. Special quest zijn deze avond  The Bottleneck Rockers. 2 doorgewinterde rockkeerls die de avond volspelen met de beste nummers, akoestisch gebracht. 2 live sessions om te knallen.

Al een geruime periode heeft Taxi ter Doest getest met het online ticketsysteem op diverse routes vanaf de Achterhoek naar Dieka en dit werkt goed. Nu wil het vervoersbedrijf voor evenementen ook een online kaartverkoop starten. Dit heeft meerdere redenen. Raymond ter Doest:"Zo weten wij tijdig hoeveel personen er op het afgesproken tijdstip op elke instapplaats staan, iedereen kan voor zichzelf boeken dus geen verwarring over de opgave, sneller instappen, iedereen heeft betaald alleen scannen/controleren en klaar, geen verwarring over de reistijden, alles staat op de ticket. Tickets kunnen gescand worden vanaf je mobiel (accu vol voor vertrek), de voorverkoop is straks goedkoper dan bij instappen betalen". 
Ticketverkoop van taxi's naar het carnaval in Albergen is al mogelijk. Dit kan via www.ter-doest.nl/reserveren-ticket . Ter Doest ziet de reserveringen graag (tijdig) tegemoet, dan kunnen zij het vervoer weer goed organiseren. Let op, de online ticket verkoop Zwarte Cross volgt eind maart van dit jaar.

Vacature bij Rotink IJzerwaren

  • zaterdag, 16 februari 2019 09:05

Rotink IJzerwaren is op zoek naar een nieuwe collega voor in het magazijn/winkel. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de ijzerwaren branche? Dan hebben wij een leuke baan voor je.
Fulltime/parttime.
Interesse? Kom langs of stuur je cv dan op naar:
[email protected]

Vier producten van Bakkerij Nollen liggen per heden onder het merk Streeckgenoten bij 41 Albert Heijn winkels in Nederland. De vraag naar lokaal assortiment groeit in Nederland. Albert Heijn is daarom in 2017 gestart met Streeckgenoten. AH vertelt: "We werken samen met helden uit de regio om onze klant lokaal relevant assortiment te bieden. Na het succes van Streeckgenoten binnen vleeswaren en kaas gaan we vanaf week 6 ook samenwerken met regionale bakkers. We hebben jullie input gevraagd welke lokale bakkers je terug wilt zien in ons assortiment en hebben al deze bakkers bezocht. We hebben de producten stuk voor stuk geproefd en kunnen vol trots melden dat we van start gaan met 29 bakkers en 80 producten!". Hieronder valt ook Bakkerij Nollen, zij mogen vier producten onder de naam Streeckgenoten leveren aan AH. Dit zijn de producten: kruidkoek, arretjescake, kaneelcake en de Twenste krentenwegge.

Eindelijk is het zover!! Er is een hele mooie functie vrijgekomen als machinist op onze 8 tonner.
Wij, Geurs Loon-, Grondverzet- en Transportbedrijf, zijn op zoek naar een machinist op deze mooie machine.

Bij interesse neem contact op met 0547 333 233 of stuur een e-mail naar [email protected]

De bouw van het pand van TD Beveiliging, EKH Hekwerk en BJVH is begonnen. Laatstgenoemd bedrijf van Bart-Jan van Hecke zit nu nog enkele honderden meters verderop gevestigd, maar kijkt uit naar de aanstaande verhuizing. Bart-Jan hierover: “De eerste ontwikkelingen op het bouwterrein op de hoek van de Goorsestraat en het Wegdam zijn inmiddels zichtbaar. Er is een nieuwe inrit gecreëerd aan Het Wegdam wat straks ook onze hoofdingang-uitgang zal worden"
Het Wegdam 31, vanaf de Goorsestraat gezien het achterste pand, is voor EKH hekwerken (Erwin Koenderink). Het Wegdam 33 en 55 worden voor aan de weg gerealiseerd. Een 2-onder-1 kap bedrijfspand waarin rechts BJVH strategie branding en creatie (Bart-Jan van Hecke) samen met Inge Rupert Fotografie hun bedrijfsactiviteiten gaan voortzetten. Aan de linkerkant (Het Wegdam 35) komt Ter Doest Beveiliging (Stephan ter Doest). Zoals het bouwbord, dat nu naast het kavel staat al weergeeft, bestaat de bouw uit twee gebouwen die qua ontwerp naadloos op elkaar aansluiten. De binnenkant wordt door elke ondernemer anders benut en ingericht. De eerste schetsen zijn door BJVH gemaakt welke door EVE architecten in Nijverdal zijn uitgewerkt tot een architectonisch en bouwkundig verantwoord geheel. Bart-Jan:

Vacatures bij Taxi ter Doest

  • vrijdag, 08 februari 2019 09:10

Taxi Ter Doest is op zoek naar weekend taxi- en buschauffeurs die ons team willen versterken. Hoofdzakelijk op de zaterdagavonden en natuurlijk ook met de feestdagen. Ter verduidelijking:  het gaat NIET om “door de weeks”.De meeste weekend chauffeurs werken om de 14 dagen maar vaker mag en kan ook. De beschikbaarheid kun je zelf een maand van tevoren aangeven.
Daarnaast hebben we voor onze wasploeg op zaterdagoverdag ook nog extra hulp nodig. De beschikbaarheid kun je zelf ook een maand van tevoren aangeven. Ook kun je aansluiten in een gezellig team en een rijbewijs is niet noodzakelijk
Taxi Ter Doest biedt:

Wynmalen & Hausmann Groep is actief op het gebied van de import en distributie van hoogwaardig materieel op het gebied van grondverzet en wegenbouw. Tot het productenpakket behoren LIEBHERR en AMMANN. Kwaliteit en bedrijfszekerheid staan bij Wynmalen & Hausmann hoog in het vaandel. Doordacht, innovatief en altijd gericht op het resultaat van de klant, met passie voor mens en machine. Wynmalen & Hausmann Groep telt ca. 180 medewerkers verspreid over 6 locaties in Nederland. Wegens het aanstaande vertrek van een medewerker zoeken wij voor het team van W&H Pelle in Hengevelde een:
Magazijnbeheerder m/v fulltime. Taken en verantwoordelijkheden:  

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Je kunt niet meer terug naar het begin

Maar je kunt wel beginnen waar je nu bent om het einde te veranderen

 

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren