woensdag, 22 januari 2020 05:52

Kom erbij! Opening op 7 februari

Nu alles definitief klaar is openen wij op vrijdag 7 februari gezamenlijk; officieel de deuren van onze nieuwe bedrijfspanden! Wij nodigen jullie hierbij van harte uit om te komen proosten. De officiële opening start om 16.00 uur gevolgd door een walk in receptie tot 20.00 uur.
Tevens open huis voor iedereen die een kijkje wil komen nemen!
Mochten mensen ons iets willen geven, dan kan dat in de vorm van een vrije gift, een groot gedeelte van de opbrengst zal gedoneerd worden aan een goed doel.
 

Help Australië uit de brand! Vanaf vandaag komt Bakkerij Nollen in actie voor de bosbranden in Australië, door het verkopen van speciale Koala broden voor 1,99 per stuk! Zij doneren 0,75 cent per verkocht Koala brood aan het WWF. Met de opbrengst zal het WWF zich inzetten om de leefgebieden van de koala’s en andere zoogdieren te beschermen en te herstellen. Koala brood is stevig en vezelrijk brood met zonnebloempitten en is 4 weken lang verkrijgbaar in Nollen haar winkels en op de website en app. Draag jij ook je steentje bij?

De Hengeveldse fotografen Rene Katier en Ilona van Ingen van IK Fotografie zijn met hun foto genomineerd voor de Bruidsfoto Award in de categorie ‘emotie’.  De foto is door een vakjury gekozen uit 1.250 inzendingen. 

Alhoewel het Ilona is die daadwerkelijk heeft de foto heeft genomen, liggen de credits uitdrukkelijk bij beide fotografen. „We gaan altijd met zijn tweeën naar een bruiloft. En we hebben deze foto alleen kunnen nemen doordat we zo goed op elkaar zijn ingespeeld”, vertelt Ilona. „Rene stond bij het altaar klaar en had net een foto gemaakt van de bruidegom, die zojuist aan was komen lopen. Dit maakte dat ik de ruimte had om dit moment vast te leggen. Daarnaast zitten we voor de nabewerking altijd samen. Bij deze foto hebben we samen de zwart-wit bewerking gefinetuned om tot deze mooie foto te komen.”

Wil je ook stemmen op de foto van IK Fotografie, klik dan HIER.

Rene KatierRene Katier uit Hengevelde

In de maand december ontving je bij de Hengeveldse winkeliers (www.winkeleninhengevelde.nl ) bij besteding van € 10,- of meer een lot. Naar aanleiding hiervan werden al diverse weekprijzen uitgereikt, zoals eerder gepubliceerd. Gisteren namen de hoofdprijswinnaars hun prijzen in ontvangst. Mede-organisator Jon Klein Breteler hierover: "In de maand december zijn door de Hengeveldse SIO-winkeliers zo'n 10% meer loten uitgereikt, welke klanten kregen bij besteding van 10 euro en meer. Gisteren mochten we de winnaars van de hoofdprijzen blij maken met hun gewonnen prijs. Een erg leuke actie, die dit jaar voor de vierde keer werd gehouden. 

Coop Hengevelde is begin dit jaar gestart met een nieuwe actie: de lokale statiegeldactie. Klanten kunnen ieder kwartaal het statiegeld doneren aan een goed doel in de buurt. COOP verdubbelt het bedrag wat er per kwartaal wordt gedoneerd!

Voor kwartaal 1 is Stichting Franje Hof van Twente geselecteerd als goed doel. Vanaf 01-01-2020 tot en met 31-03-2020 kan het statiegeld worden gedoneerd aan deze stichting!

Pagina 1 van 183