maandag, 10 februari 2020 15:36

Dagje Winterberg? Ga zaterdag 29 februari mee met Herberg de Gebrande Waateren

Geschreven door

"Ga je mee naar Winterberg? Op zaterdag 29 februari gaan we met een bus vanaf de Herberg naar het Sauerland voor een dag sneeuw en gezelligheid! We vertrekken om 05.45 vanaf de Herberg en zullen om 09.00 aankomen. Na een gezellige apres ski vertrekken we rond 21.00 weer naar Hengevelde om daar rond 00.00 weer aan te komen. De kosten voor deze dag zijn € 35 euro inclusief een ontbijtje in de bus! Ski’s kun je huren onder aan de lift! We kunnen alleen bij voldoende deelname en lekker weer vertrekken dus geef je snel op via info@gebrandewaateren.nl!"

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.