dinsdag, 18 februari 2020 10:05

Bakkerij Nollen zoekt 'Fulltime coördinator verkoop binnendienst'

Geschreven door

Voor de centrale bakkerij in Hengevelde is Bakkerij Nollen per direct op zoek naar een fulltime coördinator verkoop binnendienst.

In deze functie ben je samen met jouw (buitendienst) collega’s verantwoordelijk voor het aangaan van (langdurige) partnerships met (potentiële) klanten en het uitbouwen en verdiepen van bestaande klantrelaties. Je coördineert de activiteiten tussen klanten en de Verkoop Binnendienst en stemt de commerciële belangen af met de overige afdelingen binnen bakkerij Nollen. Jij bent de aanjager van het team! Als coördinator verkoop binnendienst houd je je inhoudelijk bezig met het offerteproces en zorg je voor de juiste afhandelingen van aanvragen, orders, leveringen, facturen en aftersales-service. Daarnaast zorg je samen met jouw collega’s ervoor dat verander- en verbeterprojecten op de afdeling succesvol worden geïnitieerd en afgerond.

Zet jij net altijd dat stapje extra voor jouw klanten? Ben je pas tevreden als de klant dat is? Neem dan een kijkje op DEZE link.

Laatst aangepast op dinsdag, 18 februari 2020 10:30
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.