dinsdag, 24 maart 2020 19:46

Ook Decokay Lentelink neemt maatregelen

Geschreven door
Bij Decokay Lentelink staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop, dit heeft de hoogste prioriteit.
De ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) houden wij nauwlettend in de gaten en wij volgen de richtlijnen van het RIVM en andere autoriteiten. Om onze klanten van diens te kunnen blijven, blijft onze winkel geopend. In de winkel hebben wij extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Bij de ingang treft u een protocol aan. Wij verzoeken u vriendelijk zich aan dit protocol te houden.
Liever niet naar de winkel? Het is ook mogelijk uw bestellingen bij u thuis te laten bezorgen. Deze kunnen telefonisch, maar het liefst per mail worden besteld.
Laatst aangepast op dinsdag, 24 maart 2020 19:47
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.