zaterdag, 28 maart 2020 16:56

Wat doet Hengevelde in de corona tijd? Bakkerij Nollen steunt MST en ZGT met 1000 taartjes (4)

Geschreven door

Wegdamnieuws is op zoek naar verhalen in deze bijzondere periode. Wat doe jij met de kinderen, voor een goed doel en hoe vul je de tijd op? Nederland is zich in de diepvriesmodus aan het terugtrekken. Theaters sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast. Vandaag deel 4.
Wat een geweldige traktatie deze week door Bakkerij Nollen voor alle zorgmedewerkers van MST en ZGT. De taartjes zijn speciaal voor deze gelegenheid gemaakt. Ellis Leusink van het MST: "Vanochtend zijn er 1000 bij ZGT afgeleverd en 1000 bij Medisch Spectrum Twente. Bedankt hiervoor!".
Nollen sloot de volgende brief bij: "In deze moeilijke tijd ontstaan overal ter wereld de mooiste initiatieven om elkaar een hart onder de riem te steken. Zo ook in Twente bij het MST. Door middel van deze heerlijke hartverwarmende traktatie wil Bakkerij Nollen jullie bedanken voor al het harde werk en jullie tomeloze inzet. Wij hopen iedereen op deze manier een steuntje in de rug te geven. Zet hem op!”

Laatst aangepast op dinsdag, 07 april 2020 13:19
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.