donderdag, 02 april 2020 20:12

“Dit weekend staan we weer met de foodtruck drive-in voor je klaar”

Geschreven door
Dit weekend is het laatste weekend van de drive-inn van THOMS Concept Catering aan de Kinkelerweg 12. THOMS is aanstaande vrijdag tot en met zondag geopend tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Bestellen gaat gemakkelijk door te bellen of Whatsappen (voorkeur gaat uit naar Whatsapp) naar 06-30731012.
Thom Hartgerink:
Thoms 2<< Zus Iris
 
”Heerlijke huisgemaakte Italiaanse pasta's met ingrediënten van lokale ondernemers uit Hengevelde en omstreken. Je kunt kiezen uit een tomatenpasta met Twents Rundvlees of pesto-room pasta met kipdijenvlees voor slechts €8,50, of en een maaltijdsalade met Kipdijenvlees voor slechts €7,50.
Het is belangrijk dat je tijdig besteld. THOMS deelt je dan in een tijdvak in zodat het niet te druk wordt bij de foodtruck. Bij het afhalen kun je wachten in de auto. Een medewerker van ons geeft jouw afhaalmaaltijd dan af via het raam!”

Meer info op www.thomsconceptcatering.nl
 
Afgelopen weekend werd er afgetrapt met een burgermenu, waarvan gretig gebruik werd gemaakt. Op zondagavond 19.00 uur was hij volledig uitverkocht.
 
IMG 9786 Custom
 
 
Thom 5
Thom met zijn Nathalie:Tot ziens!
 
Thoms 1
Laatst aangepast op donderdag, 02 april 2020 21:17
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.