zaterdag, 25 juli 2020 11:32

Vanavond American Night bij Herberg de Gebrande Waateren

Geschreven door

Het bouwvakprogramma van Herberg de Gebrande Waateren is in volle gang. Vanavond is het tijd voor de American Night. Casper Bebseler van de Herberg hierover: "Kom lekker genieten van amerikaanse burgers, spareribs, corndogs en donuts! Bier komt uit red cups en wie word de de rodeokoning van Hengevelde? In verband met het weer gaan we het programma naar binnen verplaatsen! Hier is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar dus vol is echt vol! Reserveer snel je tafel, er zijn nog slechts een aantal plekken beschikbaar en kom op tijd! Tot vanavond!".

Laatst aangepast op zaterdag, 25 juli 2020 11:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.