donderdag, 30 juli 2020 06:48

Zondag: Zinderende Zondag voor Jong & Oud

Geschreven door
Het belooft een heerlijk weertje te worden en dat betekent dat Zinderende Zondag los kan barsten. In combinatie met Kooltje Beach wordt het een ‘geneugelijk’ dagje met zon, towers bier, springkussens, hapje eten, loungesets, Formule 1 en Boer Bennie voor een stukje muzikale begeleiding… Alles om deze dag een speciale te maken!
Sem Kuipers: ”We hebben een Formule 1 Simulator aangesloten op een scherm zodat iedereen een rondje kan rijden. Om 15:10 start de race in Silverstone, dus die kan je ook nog live aanschouwen. 

We starten rond 14:00 uur, reserveren niet verplicht maar zeker zijn van je tafel? Appje naar 06-13516768 is genoeg!
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.