vrijdag, 14 augustus 2020 22:25

Bakkerij Nollen haalde SBS 6 met actie voor Beiroet: "Wij staan als bakkerij midden in de samenleving"

Geschreven door

De explosies in Beiroet hebben de graansilo's van het land verwoest. Daardoor loopt de voedselvoorziening van duizenden volwassenen en kinderen gevaar. Graan en brood horen bij elkaar en daar ligt dus een rol voor Nederlandse bakkers. Ook Bakkerij Nollen helpt graag mee! Daarom vragen zij hun klanten van 14 t/m 21 augustus eenmalig € 1,- meer te betalen voor een brood, of meer als je dat wilt. Deze extra inkomsten dragen zij af aan Giro555, bovenop een eigen bijdrage vanuit Bakkerij Nollen. Uiteraard is niemand iets verplicht. 
Dit was vanavond te zien op Hart van Nederland van SBS 6, waarin zowel klanten als mede-eigenaar Vincent Nollen aan het woord kwamen. Heb je het item gemist, KLIK HIER om het terug te zien.

Laatst aangepast op vrijdag, 14 augustus 2020 22:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.