maandag, 21 september 2020 19:00

Jul et Mi viert 6-jarig bestaan; Ben je erbij?

Geschreven door

“Op 1 oktober is het alweer 6️ jaar geleden dat ik gestart ben met Jul et Mi, waar de namen voor m’n zoon Julius en mijn dochter Mirthe staat. Met veel plezier en passie beleef ik gezellige en mooie dagen in de winkel, in Hengevelde! Daarom wil ik iets leuks organiseren om het zesjarige bestaan te vieren. Op zaterdag 3 oktober ga ik een leuke middag organiseren met twee sessies, om de nieuwste najaar collectie aan jullie te mogen laten zien.
De eerste sessie start om 15.00 uur tot 17.00 uur.
De tweede sessie is van 17.30 tot 19.30. 

Helaas door het Corona virus kan ik niet te veel mensen ontvangen, tijdens de eerste sessie is er plek voor tien personen en ook tijdens de tweede sessie! Bij veel belangstelling zal ik een extra dag inplannen.
Entree is gratis, koffie of kop thee met wat lekkers krijgen jullie van mij! Wil jij je opgeven? Stuur mij dan even een berichtje/belletje op 06-14746817.”

Laatst aangepast op maandag, 21 september 2020 18:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.