dinsdag, 22 september 2020 10:52

Helligen Hendrik zondag naar Hengevelde, nog enkele kaarten beschikbaar

Geschreven door

De Goorse cabaretier Helligen Hendrik komt zonder naar Hengevelde voor een optreden. Hij treedt op bij Herberg de Gebrande Waateren en er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Casper van de Herberg hierover: "Op 27 september komt Hendrik naar Hengevelde voor een flinke portie Helligheid. Om 15.00 beginnen we in onze tuin met de voorstelling! Kaarten zijn verkrijgbaar bij ons in het cafe voor € 13,- maar let op, slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Aansluitend kunt u lekker aanschuiven voor Hendrik’s potje! Een heerlijk 3 gangen menu voor maar € 25 euro! Mocht het weer het niet toelaten gaan we uiteraard naar binnen!".

Reserveren kan door even te bellen met 0547 33 34 19 of je te melden aan de bar.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.