zondag, 11 oktober 2020 06:38

Statiegeldactie Dierenambulance Hof van Twente!

Geschreven door

Ieder kwartaal wordt er bij Coop Hengevelde een ander goed doel gekozen. Op 1 oktober is het laatste kwartaal van dit jaar ingegaan. Het afgelopen kwartaal konden klanten statiegeld doneren aan de Zonnebloem Hengevelde/Hoeve, wat die opbrengst is, wordt later bekend gemaakt!

Het nieuwe goede doel
De Dierenambulance Hof van Twente is vanaf 1 oktober het nieuwe goede doel. De dierenambulance zet zich dagelijks in om dieren (in nood) zo goed als mogelijk te helpen. Robert en Melissa van de Dierenambulance:

Statiegeldactie 1"Onze Dierenambulance is een stichting. Een stichting is een ondernemingsvorm die niet primair is gericht op het maken van winst. Sociale of maatschappelijke doelen voeren hierbij de boventoon. Onze stichting ontvangt geen overheidssteun. Dat wil zeggen dat onze overheid geen financiële middelen beschikbaar stelt die ons helpen bij het uitvoeren van onze diensten, het periodiek onderhoud aan onze ambulance, het bijhouden van onze website, de aanschaf van diervoeders, dierenartskosten, et cetera. Aangezien dit dikwijls hoge kosten meebrengt, en wij geen vaste inkomsten hebben, zijn wij dus aangewezen op sponsoren, maar ook op donaties van particulieren, vrijwilligers en bedrijven. Een statiegeldactie als deze helpt ons financieel, zodat wij het werk voor onze dieren kunnen blijven doen!"

Uw statiegeld ook doneren? Lever uw flessen in bij het flessenautomaat en gebruik de doneerknop. De opbrengst zal na afloop van het kwartaal door Coop worden verdubbeld.

Vrijwilligers
Robert en Melissa vervolgen: “De Dierenambulance heeft op dit moment 11 vrijwilligers. Dit zijn vrijwilligers uit de verschillende dorpen in de Hof, alleen geen vrijwilligers uit Hengevelde. De Dierenambulance zoekt nog nieuwe vrijwilligers! Wij zijn iedere dag inzetbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur en hopen dat waar te kunnen blijven maken. Daarom zoeken we meer vrijwilligers. Heb jij hart voor dieren, toon je initiatief, ben je doortastend en lijkt het je leuk en nuttig om onderdeel te worden van ons kleine, maar hechte team? Meld je dan aan via info@dierenambulance-hofvantwente.nl en vertel in het kort waarom we jou absoluut in ons team moeten hebben! Wellicht wil je eerst een dagje meekijken: hiervoor staan we altijd open!”

Namens de vrijwilligers van de Dierenambulance heel erg bedankt!

Laatst aangepast op vrijdag, 09 oktober 2020 21:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.