maandag, 26 oktober 2020 10:17

Rookworst van Slagerij Brummelhuis bekroond met 'Goud met ster'

Geschreven door

Tijdens de Jaarlijkse landelijke rookworst keuring van Arnhem rookworststad is de grove rookworst van Keurslagerij Brummelhuis uit Hengevelde met Goud bekroond. Ze behaalden de volle 100 punten. De rookworst is daarom door een deskundige jury beoordeeld bekroond met het zogeheten 'Goud met ster'.
Ignaat Brummelhuis, die hierboven trots poseert vertelt: "Om deze bekroning te krijgen moet het product voldoen aan een aantal strenge eisen en wordt het gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, consistentie samenstelling en natuurlijk de smaak en geur. De jury bestaat uit keurmeesters en deskundige worstmakers. Om dit te vieren krijgt iedere klant deze week bij aankoop van 1 liter huisgemaakte Erwtensoep een met goud bekroonde rookworst gratis!".

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.