maandag, 16 november 2020 05:42

Coop weer 'Sinterklaas 'bij statiegeldactie voor de Zonnebloem

Geschreven door

Elk kwartaal wordt er een goed doel benaderd om mee te doen aan de statiegeld- doneeractie van de COOP. Kwartaal 3 van 2020 was de Zonnebloemafdeling Hengevelde/ Isidorushoeve aan de beurt. Afgelopen week werd er een cheque van 258 euro overhandigd aan een afvaarding van alle vrijwilligers. De donatie heeft de donatie 129 euro opgebracht, een bedrag dat door de COOP wordt verdubbeld.

Ria Doeschot namenss de Zonnebloem: "We willen de COOP en iedereen die hier aan bijgedragen heeft hartelijk danken, het geld zal ten goede komen aan onze Zonnebloemgasten".

Laatst aangepast op zondag, 15 november 2020 08:46
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.