dinsdag, 01 december 2020 09:04

Heerlijke “Zak van Sinterklaas” bij Herberg de Gebrande Waateren

Geschreven door

Heerlijk avondje is gekomen, avondje van Sinterklaas! Volgend weekend is het weer 5 december. Casper Bebseler van Herberg de Gebrande Waateren speelt hierop in. "Hoe kun je dit nu leuker vieren dan met onze “Zak van Sinterklaas”. Een heerlijke zak vol lekkere hapjes, voor 4 personen, om jullie avond compleet te maken! Bestel de zak nu alvast voor maar € 25 euro! Dan gaat de sint zeker niet stilletjes aan jullie huisje voorbij."
Ook de afhaalkaart die hieronder te zien is nog beschikbaar en daar zijn zelfs gerechten aan toegevoegd. Casper: "Het assortiment is ook uitgebreid! We hebben nu ook Pasta kip basilicum room, lasagne , zuurkoolschotel en wegdammer Grostl voor thuis! Deze gerechten kosten allemaal 9 euro."

k4

Laatst aangepast op dinsdag, 01 december 2020 09:22
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.