woensdag, 06 januari 2021 05:17

Uitslag 4e trekking 2020 SIO Winkeliers Hengevelde, grote finale in aantocht

Geschreven door

Gisterenavond vond de vierde trekking plaats van de Decemberactie 2020 van de SIO Winkeliers in Hengevelde. De vierde week van de actie was een hele lange en aparte actieweek die liep van maandag 21 december t/m donderdag 31 december. Mede door de feestdagen en de lockdown was er een minder hoeveelheid ingevulde bonnen. Ondanks dit heeft de organisatie een trekking gedaan met daaruit de volgende vier winnaars:

Truus Holterman             Bentelo

Mevr. Exterkate              Bentelo

Sandra Ter Braak             Hengevelde

Claudia Tuinte                  Hengevelde

Bovenstaande prijswinnaars gefeliciteerd namens de Sio en haar winkeliers in Hengevelde.

Ze zijn reeds in het bezit van de goed gevulde tas met allerlei leuke, lekkere en handige dingen van onze deelnemende winkeliers en horeaca:

Bakkerij Nollen, Bistro de Kolenbrander, De Bloemruiker, Eko Twente, Hotel Hof van Twente, Kaasboerderij Keuper, Autobedrijf Kleinsman, Decokay Lentelink, Rotink IJzerwaren, Het Ruiterparadijs, Keurslagerij  Brummelhuis, COOP Hengevelde, Ten Thije Keukens, Beuving Bestrating, Beautyinn De Kluempe, Wijnhuis De Deurne, De Bazar van Jon, Ayurveda Twente, Eetsalon Yess, Rotink Kook en Kado, Haarmode Marleen Rupert, Wolterinck Mode en Vakkleding en Herberg de Gebrande Waateren.

Eind januari 2021 vindt dan de grote trekking plaats met de drie hoofdprijzen van deze SIO winkeliers actie!

Daarin tellen alle loten die in de afgelopen vier actieweken nog een keer mee!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan en binnen, de tekst 'S!O'

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, binnen

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, binnen, de tekst 'S!O NINKELENIN EVELDE.NL'

Tijdens de corona Lock down wensen wij u veel geluk wijsheid en geduld toe!

Zodra de lock down weer opgeheven wordt, heten wij u van harte welkom in alle winkels van de SIO winkeliers in Hengevelde. Hieronder de foto's:

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.