zaterdag, 20 februari 2021 10:14

Hey oproepkracht! Aan de slag bij machinefabriek/machinebouwer Tuinte in Hengevelde?

Geschreven door

Ter ondersteuning van onze afdelingen Logistiek en Montage zijn wij op zoek naar een: 

Oproepkracht / Schoonmaakmedewerker met passie voor techniek [4-16 uur]


Jij houdt je voornamelijk bezig met het reinigen van machinedelen. Zo nodig in onze darkroom om ‘onzichtbare’ vlekken op te sporen. Tevens verricht je licht ondersteunende en assisterende montagewerkzaamheden, zoals het samenstellen van machinedelen (bijvoorbeeld het plaatsen van lagertjes).
Je assisteert collega monteurs bij lopende projecten en je houd je bezig met het inpakken van machineonderdelen in folies en/of bakken.

Daarnaast ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en verrichten je proactief andere (logistieke) werkzaamheden, zoals het met de bus ophalen en wegbrengen van goederen.

tuinte vacature oproepkracht CustomWat breng jij mee?

• Jij bent een aanpakker, je werkt secuur en bent flexibel beschikbaar in werktijden en dagen.
• Je beschikt over een B-rijbewijs en kunt goed overweg met een handpompwagen.
• Affiniteit met techniek en je beheerst de Nederlandse taal.

De rest leren we je wel!

Bij Tuinte kun je rekenen op:
Bij Tuinte staat je baan met veel afwisseling te wachten in een gedreven familiebedrijf. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze unieke cultuur:
• plezier
• vakmanschap
• verbinden
• ondernemerschap
• passie

Je maakt onderdeel uit van een gedreven team met 85 collega’s. Je ontvangt salaris conform de cao Kleinmetaal aangevuld met extra’s zoals leuke bedrijfsactiviteiten!

Wil je meer weten?
Neem dan telefonisch contact op met Maartje Reekers, HR Adviseur via 0547 – 33 53 00 of kijk op onze website www.tuinte.com

Heb je interesse?
Kom d'er bie!
Stuur je motivatiebrief en cv per mail naar hrm@tuinte.com


Over Ons
Plezier in je werk, vakmanschap, bijdragen aan een groeiend bedrijf en samen successen vieren, dat houdt werken bij Tuinte in. En de sfeer? Die is gemoedelijk, open en eerlijk. Wij houden van hard werken, maar ook van plezier maken. In onze bedrijfscultuur is voor elkaar klaarstaan erg belangrijk.

Complexe vraagstukken voor industriële toelevering of machinebouw, dat maakt onze medewerkers blij. Wij maken het verschil met het bedenken en realiseren van de beste oplossingen. Daarom bieden wij het volledige traject onder één dak. One-stop-shopping, van conceptontwikkeling en advisering, tot en met engineering, vervaardiging, montage en onderhoud van machineonderdelen, componenten, modules en complete machines. 

#oproepkracht #werkenindetechniek #handigethea #handigetinus #werkenbijtuinte #vacature #hengevelde

Laatst aangepast op zaterdag, 20 februari 2021 10:20
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.