zondag, 21 februari 2021 06:57

Glasvezel: Vraag en antwoord

Geschreven door

Meld je je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via deze website? Alleen dan is dat goed voor jou én voor ons dorp. Jij verdient namelijk €25,- en de gemeenschap Hengevelde verdient zelfs €50,- per inschrijving! Met dat geld kunnen we weer veel leuke en belangrijke dingen doen. Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van het juiste aantal aanmeldingen.

MELD JE HIER AAN! KLIK HIER!

We zijn weer een week verder en de aanmeldingen beginnen binnen te komen! Niet dat ze al op 5% zitten  maar iedere dag komen er een paar bij. Bij de werkgroep komen ook vragen binnen, enkele antwoorden zie je hieronder. Heb je ook vragen? Stuur het naar de redactie van Wegdamnieuws en we proberen er een antwoord op te krijgen. 

 

 

image003Enkele antwoorden:

- Als je al langer bij je huidige provider zit kun je per maand opzeggen.

- Ook bij ons ga je eerst een jaarabonnement aan dat daarna per maand opzegbaar is. Geldt voor alle consumenten providers (zakelijk kan dit anders zijn)

- Je moet wel zelf je abonnement opzeggen

- Je gaat pas betalen zodra je een werkende aansluiting in de woning hebt.

- De totale aanleg zal zo'n 9-12 maanden in beslag nemen.

- Je krijgt bericht van een schouwer die langskomt, zodra de openbare weg opengaat, zodra de huisaansluiting gemaakt wordt en daarna gaat er een seintje naar de provider dat ze het pakket kunnen leveren. Zij zullen daar ook weer in de meeste gevallen een contactmoment hebben om je als bewoner te informeren.

- Ik zou zelf pas mijn huidige abonnement opzeggen als ik zeker weet dat de glasvezel werkt. Heb je misschien 1 maand dubbele kosten maar zit je nooit zonder internet wat natuurlijk sowieso niet de bedoeling maar er kan altijd iets gebeuren en als je huidige abonnement dan al is opgezegd zit je dus zonder internet. Niet wenselijk. Dus een kleine overlap is handig mijns inziens.

 

Volgende week zal op de deurmat bij alle bewoners de glasvezelkrant vallen samen met de folders van de providers. Een totaalpakket met alle informatie. Bewoners kunnen dit alvast doorlezen en eventuele vragen die er dan nog zijn stellen tijdens de online informatieavond. Naast het meer algemene deel van de krant is er ook ruimte gemaakt voor lokale gezichten.

Laatst aangepast op zaterdag, 20 februari 2021 12:05
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.