maandag, 22 februari 2021 21:11

Vacature Beveiligingsmonteur bij Ter Doest Beveiliging in Hengevelde

Geschreven door

Onderstaande vacature is beschikbaar bij Ter Doest Beveiliging in Hengevelde. Ken of ben jij de juiste kandidaat, reageer dan snel:

Wil jij samen met ons regionaal van klus naar klus om met passie te werken aan diverse beveiligingsoplossingen? Solliciteer dan vandaag nog.

Ter Doest Beveiliging is een Borg-erkend technisch beveiligingsbedrijf. We zijn gespecialiseerd in het leveren, monteren en in bedrijf stellen van:

Inbraakdetectiesystemen
Camerabewaking
Brandmeldinstallaties
Toegangscontrolesystemen

Door de snelle groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste beveiligingsmonteur om ons gedreven, jonge team te komen versterken.

Heb jij een installatietechnische achtergrond op MBO niveau? Goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding. En zoek je een nieuwe uitdaging met mogelijkheden tot scholing en doorgroeien, dan zoeken wij jou!

Is jouw interesse gewekt door deze vacature, solliciteer dan nu: Ter Doest Beveiliging B.V. Het Wegdam 35, 7496 CB Hengevelde Telefoon: 0547-388425 Of mail naar: info@terdoestbeveiliging.nl Ervaring in de beveiligingsbranche is een pre.

tdbevfac

Laatst aangepast op maandag, 22 februari 2021 21:15
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.