maandag, 08 april 2019 06:10

Zondag 14 april: Bruidskriebels event!

Geschreven door
Zondag 14 april organiseren wij weer het Bruidskriebels event! De gehele collectie van ruim 200 trouwjurken staat door ons hele pand getoond op poppen!  Een exclusieve sneak peek! Er zijn diverse standhouders aanwezig uit de bruidsbranche en je kunt zelfs jouw eigen droomjurk laten schetsen door onze ontwerpster! 
Trouw jij in 2020 en ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste collectie van ons? Kom dan langs met jouw familie of vrienden en doe inspiratie op! ?
Aanmelden en meer info http://bit.ly/Bruidskriebels
**Gratis Entree
**Gratis Goodiebag
**Vrije inloop 11.00 uur - 16.00 uur

IMG 3584

 

IMG 3585

 

tres

 

Laatst aangepast op zondag, 07 april 2019 21:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.