zondag 19 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zondag 14 april: Bruidskriebels event!

  • maandag, 08 april 2019 06:10
  • Geschreven door 
Zondag 14 april organiseren wij weer het Bruidskriebels event! De gehele collectie van ruim 200 trouwjurken staat door ons hele pand getoond op poppen!  Een exclusieve sneak peek! Er zijn diverse standhouders aanwezig uit de bruidsbranche en je kunt zelfs jouw eigen droomjurk laten schetsen door onze ontwerpster!  Trouw jij in 2020 en ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste collectie van ons? Kom dan langs met jouw familie of vrienden en doe inspiratie op! ? Aanmelden en meer info http://bit.ly/Bruidskriebels **Gratis Entree
**Gratis Goodiebag
**Vrije inloop 11.00 uur - 16.00 uur

IMG 3584

 

IMG 3585

 

tres

 

Laatst aangepast op zondag, 07 april 2019 21:25
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als een man de deur van zijn auto opent voor een vrouw dan weet je een ding zeker

Of de auto is nieuw of de vrouw

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren