vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vacature 'wegpak ploeg' bij Bakkerij Nollen

  • dinsdag, 09 april 2019 13:55
  • Geschreven door 

Wil jij werken met heerlijke ambachtelijke producten in Hengevelde? Bakkerij Nollen is per direct op zoek naar iemand die na schooltijd voor 2 avonden in de week en/of vrijdagmiddag beschikbaar is om te werken.

Ben jij een echte teamplayer, flexibel inzetbaar en 14 jaar of ouder? Kom dan hun team versterken! Bakkerij Nollen is een regionale ambachtelijke bakkerij met winkels in Borculo, Deventer, Enschede (stadsveld), Enter, Goor, Hengelo, Hengevelde, Lochem, Enschede (Miro Center) en Nijverdal.

Lijkt het jou leuk om de nieuwe collega te worden? Solliciteer dan direct via DEZE link.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren