dinsdag, 09 april 2019 13:55

Vacature 'wegpak ploeg' bij Bakkerij Nollen

Geschreven door

Wil jij werken met heerlijke ambachtelijke producten in Hengevelde? Bakkerij Nollen is per direct op zoek naar iemand die na schooltijd voor 2 avonden in de week en/of vrijdagmiddag beschikbaar is om te werken.

Ben jij een echte teamplayer, flexibel inzetbaar en 14 jaar of ouder? Kom dan hun team versterken! Bakkerij Nollen is een regionale ambachtelijke bakkerij met winkels in Borculo, Deventer, Enschede (stadsveld), Enter, Goor, Hengelo, Hengevelde, Lochem, Enschede (Miro Center) en Nijverdal.

Lijkt het jou leuk om de nieuwe collega te worden? Solliciteer dan direct via DEZE link.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.