donderdag, 18 april 2019 10:39

Groep 4 Hengevelde en De Hoeve op bezoek bij Bakkerij Nollen

Geschreven door

Vorige week zijn de groepen 4 van de basisscholen van Hengevelde en de Hoeve op bezoek geweest bij Bakkerij Nollen in Hengevelde. Dit ter voorbereiding op de eerste Heilige Communie. De kinderen werden gastvrij ontvangen door Vincent Nollen en kregen een rondleiding door de bakkerij en konden zien hoe het brood gebakken wordt. Daarna mochten ze zelf bolletjes maken en versieren. ’s Avonds konden ze tijden de broodmaaltijd op school genieten van de zelfgebakken broodjes.

Bakkerij Nollen, heel erg bedankt namens de baisscholen voor de hartelijke ontvangst!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.