woensdag, 29 mei 2019 05:52

Herberg de Gebrande Waateren opent nieuw terras en presenteert aspergebuffet

Geschreven door

In 1799 opende de Gebrande Waateren haar deuren als boerderijcafé, maar door de jaren heen breidde het flink uit. Het café is er nog steeds en sinds vorig jaar staat Casper Bebseler aan het roer. Naast het café zijn er in de loop der jaren diverse zalen bij gekomen en de oplettende passant heeft al gezien dat het terras de laatste maanden flink is aangepakt. Casper: “We hebben inderdaad het terras opgeknapt. Er staan nieuwe tafels en stoelen op het terras en ook kunnen er meer mensen zitten dan voorheen. Vanaf donderdag is ook onze keuken geopend. Hier kunnen mensen terecht voor een lekkere lunch en een goede avondmaaltijd. Aankomende donderdag (Hemelvaart) zijn we geopend en aankomende zondag hebben we een aspergebuffet voor slechts 25 euro p.p. waar mensen zich voor kunnen aanmelden. Bij voldoende deelname gaat dit door, dus graag even reserveren als je zondag wilt komen eten.”
Meer weten of reserveren? Bel met 0547-333419 of mail met info@gebrandewaateren.nl.

casper2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.