donderdag, 10 oktober 2019 12:01

Kinderdagverblijf Bommel de Beer viert 17-jarig bestaan met Open Dag

Geschreven door

Kinderen komen blij binnenhuppelen. ‘Mariékee!’, roepen twee peutertjes enthousiast bij het zien van één van de vaste pedagogisch medewerkers. ‘Ze gaan hier altijd met veel plezier naartoe’, verklaart de moeder. ‘Dat maakt dat ik zelf ook met een gerust gevoel naar mijn werk ga.’ Eigenaar Sandra Veehof-Vaanhold begon 17 jaar geleden met kinderdagverblijf Bommel de Beer, boven de winkel van Wolterinck, een eind verderop aan de Goorsestraat in Hengevelde. Momenteel bestaat het bedrijf uit twee vestigingen met zes goed opgeleide, enthousiaste medewerkers. Samen leiden ze twee groepen kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Daarnaast biedt Bommel de Beer peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen tot 12 jaar. In een onlangs gehouden enquête waardeerden de ouders Kinderdagverblijf Bommel de Beer met een 8,8. “Die waardering voelt als een kroon op 17 jaar fijn samenwerken”, aldus Sandra Veehof.

En nu Zondag 13 oktober een feestelijke open dag. We horen vaak zeggen als mensen een kijkje achter de deur nemen: “Wat is het hier groot, en wat een buitenruimte! Dit verwachten veel mensen niet van de voorkant", aldus Sandra Veehof. "Vandaar dat we hebben besloten om een Open Dag te houden. Zo kunnen ook de kinderen aan oma en opa, tante en oom hun fijne leer- en speelplek laten zien… Dus kom op zondag 13 oktober van 14 tot 17 uur gezellig een kijkje nemen, de koffie en drankje staat klaar", besluit Sandra.

Hieronder de flyer:

rty

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.