maandag, 02 december 2019 22:07

Kom jij aanstaande woensdag ook zingen voor Sint?

Geschreven door

Aanstaande woensdag 4 december komt Sinterklaas (15:30 tot 17:00) bij Coop Hengevelde! Vanaf 15:30 kunnen de geknutselde schoentjes opgehaald worden. Ook zullen er deze middag allerlei Sinterklaas proeverijen worden gehouden  
Het geknutselde schoentje kan nog tot en met morgen (dinsdag 3 december) worden ingeleverd.Sinterklaas kapoentje zet bij ons je schoentje! En... pssst.. Sinterklaas heeft ook nog een leuke aanbieding voor alle papa's en mama's.. houdt onze Facebookpagina in de gaten!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.