maandag, 09 december 2019 14:00

Café 't Kooltje PRE X-MAS Party! aanstaande zaterdag

Geschreven door

Aanstaande zaterdag, 14 december laten Café 't Kooltje jullie al volledig in de kerstsfeer komen. Onder leiding van lokale topartiesten; De 3L’s (Linde, Lian en Lis) – Voen & Beld – Megan & Lisa – Blacker & Decker (David & Mahmoud) gaan alle remmen los!

Achter de bar kun jij je verzekeren van een kerstmuts, aan deze kerstmuts zit een getal en dan deel je direct mee aan een loting met verschillende, leuke prijzen! Ook gaat de winnaar van De Bar TakeOver bekend gemaakt worden.

Zet het in je agenda; 14 december Café ’t Kooltje PRE X-MAS Party!  Tot dan!

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.