De horeca gaat vanaf 1 juni om 12.00 uur 's middags weer open. Hotels, restaurants en café's krijgen daarbij te maken met strenge regels. Hoe gaan zaken de anderhalve meter afstand handhaven? We vroegen het aan Herberg De Gebrande Waateren en Bistro de Kolenbrander / Café ’t Kooltje. Ook zij kunnen niet wachten om open te gaan en hebben diverse voorzorgsmaatregelen getroffen om aan de nieuwe regels te kunnen voldoen.

Herberg de Gebrande Waateren neemt de bezoekers dit jaar mee op zomervakantie. Vanaf donderdag 16 juli opent ''Camping'' de Gebrande Waateren haar poorten. Casper Bebseler van De Gebrande Waateren hierover: "De gehele bouwvak staan wij voor jullie klaar met een super gezellig programma dat helemaal in het teken staat van de zomervakantie, zoals je die op de camping kunt verwachten! Gezelligheid, lekker eten en leuke activiteiten voor jong en oud! Binnenkort komen we met het volledige programma, dus noteer de data alvast in je agenda! We gaan er een topzomer van maken!"

Landelijk is het aan de orde van de dag: Het bedrijfsleven heeft het zwaar te verduren. Hoe zit dat met de Wegdamse ondernemers? Wegdamnieuws maakt momenteel een serie over de gevolgen van de corona crisis voor het Hengeveldse bedrijfsleven. Vandaag Frits Bauhuis van Reggestad ICT Specialisten uit Goor:
dinsdag, 19 mei 2020 15:58

Vacature bij Rotink IJzerwaren

Rotink IJzerwaren in Hengevelde is op zoek naar een nieuwe collega voor in het magazijn/winkel.
Ben jij op zoek naar een leuke baan in de ijzerwaren branche? Dan hebben zij een leuke baan voor je.


Fulltime/parttime.
Interesse? Kom langs of stuur je cv dan op naar:
info@rotink-ijzerwaren.nl

Tijdens het Hemelvaartsweekend organiseren Stefan Beld, Robin Eijsink en Thom Hartgerink een barbecue drive-thru. De slager, barbecue-fanaat en cateraar slaan de handen ineen en serveren een weekend lang de lekkerste barbecue gerechten aan de Kinkelerweg 12. Thom: ‘’ We zijn alle drie groot fan van barbecueën en goed vlees. Toen de Corona crisis kwam, begonnen we al snel over dit idee te brainstormen. We zijn al een tijdje bezig met het idee en de voorbereidingen, maar we hebben gewacht tot het juiste weekend. Tijdens Hemelvaart zijn de omstandigheden perfect, lekker zomers weer en een lang weekend. We bouwen bij ons in het weiland een grootse drive-thru met een gigantisch barbecue eiland. Stefan en Robin grillen met een zomers muziekje op de achtergrond. Bij aankomst kun je je bestelling doorgeven bij één van de twee kassa's. Vervolgens betaal je gemakkelijk met de pin en mag je door rijden naar het barbecue eiland. Daar bereiden we jouw bestelling á la minute. Makkelijker wordt het niet!’’