Hier is hij dan: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Wie verdient voor de maand december de eervolle titel: Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke maand stelt. En dat is deze maand iemand die de afgelopen maanden veel in het nieuws was. Het begon met de Zomerfeesten Hengevelde, waar deze Hengeveldenaar een prachtige editie beleefde in zijn laatste jaar als bestuurslid. Maandag tijdens de jaarvergadering bij Bistro de Kolenbrander zwaaide hij af onder luid applaus.

Vervolgens keerde hij na enkele jaren afwezigheid terug als één van de hoofdrolspelers van de Hengeveldse Revue, de prachtige show die we afgelopen maand konden aanschouwen in De Marke. Samen met Kasper Put praatte hij in ‘Wegdam Inside’ de hele avond op niet onverdienstelijke wijze aan elkaar.

Als laatste is deze jonge ondernemer ook op zakelijk gebied aan de weg aan het timmeren. Hij  won namelijk de Startersprijs Midden Twente, hetgeen hij zelf absoluut niet zag aankomen. Na het winnen van deze prijs is er bijna geen Hengeveldenaar die zijn bedrijf Podcast in de Klas niét kent!

We hebben het over niemand minder dan Bart Eshuis, die naast deze activiteiten ook een bijzonder goede vader is én uw lokale DJ van onder meer het regionaal bekende station Wegdam Weekend.

Bart nam deze week de prijs in ontvangst uit handen van Arthur Schoneveld van Wegdamnieuws en verklaarde het volgende:
“Ik denk dat ik even radiostilte houd de komende tijd, wat een aandacht de laatste tijd, niet normaal meer! En het is een enorme eer om in de voetsporen van Ernald ten Thije te treden, bedankt!”.

Bart proficiat met je prijs, geniet ervan samen met je gezin!

Onder luid applaus nam hij maandag afscheid als bestuurslid van de Zomerfeesten. We zien hem vast nog terug op de weide in 'zijn achtertuin'.
Bart zijn comeback in de Revue afgelopen maand
Ondernemer Eshuis is het stralende middelpunt met een flinke cheque in de hand, hulde!

Oproep

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een nieuwe rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient?

Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!