Hier is hij dan: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Het is alweer de eerste vrijdag van de maand, en van het jaar deze keer! Wie verdient voor de maand januari de eervolle titel: Nollen kanjer van de maand? Deze keer kwam er toch wel een hele bijzondere inzending binnen waarmee we in ieder geval de inzenders een hart onder de riem willen steken.
In deze hele moeilijke periode van hun leven was het Installatietechniek Semmekrot B.V die een beetje licht in de duisternis wist te brengen.
Hieronder het verhaal van Wouter Luttikhold en Ellis Wolbers:

Jan en Manon Semmekrot namen het Nollen pakket namens het personeel in ontvangst

Wouter: ‘Wij willen graag de collega’s van Installatietechniek Semmekrot B.V benoemen tot “kanjers van de maand”. Vanwege mijn zeldzame auto immuunziekte heb de afgelopen periode veel tijd in het ziekenhuis doorgebracht, en word ik straks in januari weer voor langere tijd opgenomen in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen voor een stamceltransplantatie.

Op een zaterdagochtend kwamen er uit het niets vele rode bussen Het Uding in rijden

De progressie van de ziekte en de behandeling die inmiddels is ingezet kwamen voor ons erg onverwachts. Net de badkamerverbouwing achter de rug en het plaatsen van zonnepanelen en airco’s in de planning. Dit laatste moest tot grote teleurstelling en frustratie voor langere tijd uitgesteld worden.

Maar op een zaterdag ochtend kwamen er uit het niets vele rode bussen Het Uding in rijden. Mijn collega’s namen op hun vrije dag de moeite om met elkaar mijn “project” af te maken.

Ontroerend, indrukwekkend en een ontzettend gaaf gebaar!

'Mijn collega’s namen op hun vrije dag de moeite om met elkaar mijn “project” af te maken'

Er werd hard gewerkt en de sfeer was super, waarbij de betrokkenheid bij onze situatie duidelijk voelbaar was. En dat terwijl ik zelf in het ziekenhuis lag en geen idee had van wat er zich thuis allemaal afspeelde die dag.

De dag werd afgesloten met een videocall naar het ziekenhuis. Overdonderd, ontroerd en erg dankbaar dat collega’s dit voor mij doen.

Super, wat een bijzonder team! Hoe opbeurend is het dat collega’s dit voor ons over hebben!

Dit heeft ons echt geraakt en wij willen dan via deze weg Jan en Manon Semmekrot en het hele team ontzettend bedanken.

Jullie zijn oprecht kanjers:

De Nollen Kanjers van de maand! De collega’s van Installatietechniek Semmekrot B.V met Jan en Manon hebben deze titel meer dan verdiend!

Wouter en Ellis

De zonnepanelen
De airco
De mannen!