Hier is hij dan: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Wie verdient voor de maand februari de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke maand stelt. Deze keer kwam het verzoek vanuit voetbalvereniging W.V.V.’34:

“Wij willen graag Jan Brinkman benoemen tot “Kanjer van de maand”.

Wellicht kennen de meeste Hengeveldenaren Jan Brinkman als collega van Tres Chic of als een van de mannen die RockPalast jaarlijks van de nodige ‘bak herrie’ voorziet. Maar Jan Brinkman als opleider van beginnende voetballers binnen W.V.V.’34? Wellicht weten veel van ons dat niet. Jan Brinkman is dat wel degelijk. Hij traint al 19 jaar (!) de jongste pupillen binnen W.V.V.’34. Menig eerste elftalspeler van ons huidige eerste elftal heeft Jan Brinkman als eerste trainer binnen W.V.V.’34 meegemaakt.

Zal Jan toen al ontdekt hebben dat sommige pupillen het eerste elftal zouden halen? Dat is een vraag die hij wellicht zelf ook niet kan beantwoorden. Dat is overigens ook zeker niet de insteek van de trainingen van Jan. Bij Jan staat plezier en een veilige trainingsomgeving altijd voorop!

Zijn trainingen zijn altijd goed voorbereid en met name als de kalender richting de decembermaand gaat, hebben de kinderen, maar met name Jan, de grootste schik.

Van het bezoek van Sint en zijn Pieten maakt hij samen met JAC’94 altijd een groot feest en ook tijdens de trainingen worden Sint en de pieten dan niet vergeten. Wij vragen ons eigenlijk nog steeds af wie hier het meest van geniet…?

Ook zijn spannende verhalen voor de spooktocht bij het voetbal- en handbalkamp van W.V.V.’34 en WHC zijn legendarisch en herinneren velen zich waarschijnlijk nog…. En naast trainer zijn, is Jan altijd bereid om op andere vlakken zijn steentje bij te dragen, hij heeft o.a. in de commissie communicatie gezeten binnen W.V.V.’34.

Helaas, maar begrijpelijk, heeft Jan Brinkman ons aangegeven dat hij aan het eind van dit seizoen, na 19 jaar, wil stoppen als trainer van de pupillen. Waar vind je ze nog: een trainer die maar één club heeft gediend en jaar in jaar uit steeds maar weer nieuwe spelers laat kennismaken met W.V.V.’34 en voetballen?

Wij willen Jan dan ook enorm bedanken voor zijn enthousiaste manier van training geven en zijn inzet voor W.V.V’34.

Daarom willen wij Jan Brinkman graag belonen met de Nollen Kanjer van de maand!

Namens W.V.V.’34 willen wij jou bedanken en voor de komende maanden nog heel veel plezier wensen met de laatste maanden van jouw imposante pupillen-trainerscarrière. Bedankt Jan!

Commissie VTZ Onderbouw

De Nollen kanjer van de maand prijs, uitgereikt door trainers collega Joost Assink
“Wij willen graag Jan Brinkman benoemen tot “Kanjer van de maand”

Oproep

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een nieuwe rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij of zij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient?

Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!