Hier is hij dan: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Het is alweer de eerste vrijdag van de maand! Wie verdient voor de maand maart de eervolle titel: Nollen kanjer van de maand? Deze keer een ode aan één van onze toppers die vele uren en dagen keihard heeft gewerkt voor W.V.V.’34. Een van de onzichtbaren:
Rudy Ringeling!
Voor dag en dauw openen ze de deuren, met een glimlach gaan ze alle uitdagingen aan en, hoe druk het ook is, ze laten hun hoofd nooit hangen. Mensen die het hoofd boven het maaiveld uitsteken, die vallen op. Logisch. Vaak worden mensen in het zonnetje gezet die een prijs winnen, of een afdeling runnen. En begrijp ons niet verkeerd; die waardering verdienen ze ook. Toch zijn het vaak de ‘onzichtbare’ en stille krachten die het fundament vormen van een club as WVV. Zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en anderen kunnen scoren. Voorzitter van W.V.V.’34 Maurice Workel:

“Dat realiseren we ons zeker. 30 jaar jeugdtrainer, wie kan dat zeggen? En die verbouwing erbij: Rudy was er soms drie dagen per week: “Ik ben hier sommige weken meer uren dan bij mijn werkgever” was dan ook een van zijn uitspraken. En: “Het begint bijna op werk te lijken”, prachtig toch? Er zijn meer mensen die veel voor de verbouwing van de kleedkamers hebben gedaan, maar de combinatie maakt de man. Al meer dan 30 jaar jeugdtrainer, en niet altijd van de gemakkelijkste teams. Hij is echt een gouden kerel, Een van de vele gouden vrijwilligers van W.V.V.’34. Samen met onder andere Bennie Barink en Benny Asbreuk een van de kartrekkers van het grote renovatieproject bij W.V.V.’34 het afgelopen jaar. Hij heeft er echt ongelooflijk veel uren inzitten, weken van ver over de 20 uur. Dit met vele vrijwilligers, dat mag zeker niet onvermeld blijven maar daar komen we zeker nog op terug!”

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient?

Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!