Hier is hij dan: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand!’

Het is alweer de eerste vrijdag van mei! Wie verdient deze keer de eervolle titel: Nollen kanjer van de maand? Vanuit meerdere kanten kwam het vriendelijke, maar toch wel dringende verzoek richting de redactie van Wegdamnieuws: Inge Workel moest het worden!

Ze ontving de Nollen Kanjerprijs uit handen van ‘haar Grada!’ Wat maakt Inge, ook voor de redactie van Wegdamnieuws de Nollen topper van deze maand?
“Onze” Inge is echt zo iemand van onder de radar, maar boven vele mensen die als hulp behoevende te boek staan. Dat doet ze met toewijding en passie, maar laten dit nu de criteria zijn waarmee ze dit meer dan verdient!

Op naar W.V.V.’34 - TVO! Grada: "Ik bin zo blie met die deerne, dat kan ik nig oetleg'n"

Zo haalt elke wedstrijd van voetbalvereniging W.V.V.’’34 Grada van de Koele op. En zorgt zij ervoor Grada koffie krijgt in de rust. Dit doet ze sinds het overlijden van haar moeder Engelien. Eerder deed ze ook alle uitwedstrijden, vanaf dit seizoen alleen de thuiswedstrijden.

Inge regelt de kassadiensten bij thuiswedstrijden van W.V.V.’34 1. Ze heeft vele jaren in de technische commissie gezeten van volleybalvereniging Cupido, daar is ze dit seizoen gestopt. Daarnaast was Inge vele jaren actief als leidster, trainer en scheidsrechter.

Mooi voorbeeld
Een karakteriserend voorbeeld is misschien wel met haar nieuwe buurvrouw. Een dame met twee kinderen, zij had enkel een luchtbed toen ze naast haar kwamen wonen. Inge heeft haar netwerk ingeschakeld en binnen een week was het hele huis ingericht. Ze staat altijd voor een ander klaar en vergeet zichzelf wel eens. En laten al die inzendingen nu daarop gebaseerd zijn!

Inge Workel: Hulde!

Zoon van Grada Harrie liet deze gelegenheid niet zo maar voorbij gaan en had ook nog een attentie voor Inge. Grada over Harrie: "Hij keump iedere dag bie mie, wie dut dat noe? Is toch geweldig!

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeaupakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient?

Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!

Inge Workel: Hulde!