Hier is hij dan: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Wie verdient voor de maand juni de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke maand stelt. Deze keer de eer aan een stoppend bestuurslid van volleybalvereniging Cupido die al de naam ‘Super Vrijwilliger” toebedeeld kreeg.

Monique Grefte! ‘Wat je niet uitgeeft is winst’.

Een manusje van alles, de schouders eronder en niet lullen maar poetsen, dat zou zo maar haar motto kunnen zijn. Op de voorgrond wil ze niet, maar laat de Nollen Kanjer van de maand prijs de uitzondering zijn die dat bevestigd!
Wat maakt het dat Monique deze titel toebedeeld krijgt? Voorzitter van volleybalvereniging Cupido, Veronique Beuving:

Monique hier met treinenexpert en zoon Emiel met daarnaast nicht Hanneke tijdens het Beach Toernooi in 2020

Monique Grefte heeft sinds 2014 geweldig goed haar werk gedaan als penningmeester in het hoofdbestuur van Cupido. Met volledige inzet en alsof het om haar eigen bedrijf ging had en heeft ze alle financiële zaken keurig op orde. Met daarnaast nog de boekhouding van de vier Grefte bedrijven in Hengevelde, Markelo, Ruurlo en Zieuwent heeft deze harde werker de titel Nollen Kanjer van de Maand dik verdiend.

Monique is het voorbeeld van een vrijwilliger die van de nood een deugd maakt en waarmee alle vergaderingen vanzelf gezellig werden.

Met de nodige wijntjes tot in de late uurtjes aan de keukentafel bij haar thuis.

Zonder op een vervelende manier zuinig te zijn is Moniques motto ‘Wat je niet uitgeeft is winst’.

Het resultaat is een gezonde vereniging die op 1 juli as. een prachtig jubileumfeest kan vieren met alle leden en oud leden.
Geweldig!

Na het jubileumfeest neemt Monique afscheid als penningmeester, maar ze blijft wel lid bij de recreanten en omdat stilzitten toch niks voor haar is zullen we haar zeker nog zien achter de bar in de Marke en voor andere vrijwilligerstaken binnen onze club zoals het beachtoernooi, het bedrijventoernooi en de diensten bij de Zomerfeesten.

Monique bedankt voor al je inzet in het bestuur. We zullen je missen!

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!