Hier is hij weer: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Voorzitter van de Wegdamse TC Wilbert ten Thije overhandigt de prijs aan een blije Mariet Eijsink

Wie verdient voor de maand augustus de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke maand stelt. Deze keer de eer aan Mariet Eijsink, de vrouw die zich al decennia geheel belangeloos inzet voor de Wegdamse TC. Een eer die haar volledig verraste, maar met veel plezier onder het genot van een kopje koffie in ontvangst werd genomen.

Mariet op haar geliefde plek, de tennisbaan!

Mariet werd in 1984 al lid van de Wegdamse TC, en bijna 40 jaar later is ze nog steeds actief bij de club. Onlangs was ze nog druk in de weer bij het Très Chic Open, het grootse tennistoernooi op de Hengeveldse tennisbaan dat geruime tijd duurde, maar daar komen we zo op terug.

Staat van dienst
Wat heeft Mariet in al die jaren gedaan? In 1988 trad ze toe tot het bestuur. “Het was op het punt dat we naar Brazilië wilden gaan toen Trees Franke me vroeg of ik bij het bestuur wilde komen. Ik stond op het punt om te vertrekken maar ik heb het vervolgens 9 jaar gedaan, haha. Een mooie tijd met onder meer Erwin Olthuis, Harry Ottenschot en Frans Pot. In die periode werd ik ook competitieleider voor de jeugd. We hadden een gigantische map met papieren in die tijd, heel anders dan nu natuurlijk. Ook zat ik later nog een jaar of 15 in de activiteitencommissie.

Terugkomend op haar recentste activiteiten, de schoonmaakploeg bij de Tres Chic Open, die ze uit eigen beweging opzette, met resultaat! “Je komt wel eens op verenigingen waar het niet schoon is, daarom ruimen we het met onze ploeg bij ons op de vereniging gelijk dezelfde avond nog op”, vertelt Mariet vol enthousiasme.

De voorzitter
Wilbert ten Thije, voorzitter van de Wegdamse TC die aanwezig was om de prijs te overhandigen vult aan: “Door de opgezette schoonmaakploeg was er elke dag weer een frisse start van het toernooi. Grote klasse en het wordt zowel door eigen spelers als gasten zeer gewaardeerd.”

Namens alle leden van de Wegdamse TC: Mariet bedankt voor alles!

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!